Мнениеот g-man » Пет 22 фев 2013 10:29
Моя съвет е да изчакаш още месец-два, ако не е много спешна покупката на кола. Средата на март, началото на април започва масовия внос на коли, всички които познавам и се занимават с внос на коли, заминават за чужбина по това време. Не че зимата няма внос, но е по-слаб, всеки гледа да разкара това, което му е останало от миналата година и да иде да накупи наново.
Колкото до връщането на километражите - каквото се търси - това се предлага. Българина не гледа коли над 180к километра, той си търси коли на 130-140 по километраж, за тънки парици.
Аз от 4 години ходя до Италия да си търся сам колите, там е като тук, масова практика е въртянето на километражи и ако не си купиш колата от човек, тя е с поне 100к надолу (въпреки това има и коли на над 200к, които тук ги дооправят). Предишната ми кола я видях, като я караха в кончесарията (май така се казваха там автокъщите), беше на 245к километра, разбрахме се да не я пипат и въпреки това я бяха направили на 160 жабчовците, а я бах капарирал...
Сега пасата си го взех от човек (единствен собственик, професор, непушач, кола на под 160к, вътре свети) и поне знам, че всичко му е наред и не е пипан, а като гледам какви пасати с алкантрови салони има, ми се плаши окото - то цялото на струпейчета, излъскано от сядане и ставане, а пича на Горубляне го пуснал на 135 хиляди и ми бута под носа от ония сервизни истории написани с един и същ химикал, и почерк, само с различните печати...
Айде стига съм писал, че се отплеснах :)
Последна промяна от g-man на Пет 22 фев 2013 10:42, променено общо 1 път.