Здравейте колеги, какво ви е мнението за тези голфчета:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=26w4ut
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=26waz1
и кой според вас е по-добър варянт - покупка от частно лице или авто къща

Избор на golf 4 1,9
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Избор на golf 4 1,9
Цените явно малко са паднали ,но за 14 г кола е грехота да са по високи.Забрави ,че е на 130 000 км,но аз бих предпочел него .Двуврата кола никога ,но всеки си има предпочитания.Какво да питаш тук ,всичко е на късмет.И двете коли изглеждат добре,ти избираш!
ПП и от частно лице съм купувал и от автосалони.Мърлячи има и в двете страни.Късмет!!
ПП и от частно лице съм купувал и от автосалони.Мърлячи има и в двете страни.Късмет!!
-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL 2000
С 4-те врати
.

- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Черната 

- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
2-рата защото е на колега от форума и е напълно обслужена,докато на първата прибави поне още мин 1000лв за обслужване и регистрация 

На кой колега от форума е? Можеш ли да дадеш линк от неговата обява тук ако има такава.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ми то е лесно!
'Търсене' -> телефоння номер и... хоп! Ето го!
viewtopic.php?f=44&t=365318&hilit=0889123202
А laldo е пич!

'Търсене' -> телефоння номер и... хоп! Ето го!

viewtopic.php?f=44&t=365318&hilit=0889123202
А laldo е пич!

Мнения за обява
http://www.cars.bg/u1001547
По снимките май е добре и цената е добра. Вие какво мислите.
И още 1 въпрос,в кой сервиз е най-добре да се кара на оглед кавво освен компютър и ходова част трябва да се гледа там и колко г/д е цената на прегледа в сервиза?
По снимките май е добре и цената е добра. Вие какво мислите.
И още 1 въпрос,в кой сервиз е най-добре да се кара на оглед кавво освен компютър и ходова част трябва да се гледа там и колко г/д е цената на прегледа в сервиза?
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Бе кое му е добрето - нямам идея. С тия разлепени платове по корите на вратите очевидно не е запазена кола
Същата работа като едно Ауди в Боми ауто - кожени кори, разлепени. Панела с копчетата за огледалата и ел стъклата видимо изглежда нов, по него имаше дори "прясно" напечатани символчета L, R и огледалце, но за сметка на това копчетата до плафона на тавана - надрани, потрошени и лепени със секундно лепило. Питам аз - защо тия панели по вратите са нови - само дето не ме обяви търгаша за луд - били оригинални, колата просто била невероятно запазена, пък аз нищо не съм бил разбирал
Ми щом е така - аз си търся кола другаде, те да си я продават на някой "умен".

Същата работа като едно Ауди в Боми ауто - кожени кори, разлепени. Панела с копчетата за огледалата и ел стъклата видимо изглежда нов, по него имаше дори "прясно" напечатани символчета L, R и огледалце, но за сметка на това копчетата до плафона на тавана - надрани, потрошени и лепени със секундно лепило. Питам аз - защо тия панели по вратите са нови - само дето не ме обяви търгаша за луд - били оригинални, колата просто била невероятно запазена, пък аз нищо не съм бил разбирал

Добре а по другия въпрос - в кой сервиз е най-добре да се кара на оглед кавво освен компютър и ходова част трябва да се гледа там и колко г/д е цената на прегледа в сервиза?
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”