Здравейте. Грабна ме едно поло в конкретна обява. Става въпрос за фейслифтов автомобил (2000г.) с 1.4 Tdi двигател. Ето го и него -
http://www.cars.bg/u1019673 . Проблемът е, че що годе на по - големите му братя от VAG си имам на идея, но полото ми е малко непознато. Знам, че ходовата част е здрава и като цяло е здрава въшка. Интересува ме по - конкретно двигателя. Що за стока е, не съм много наясно с поддръжката му, чести болежки, по - скъпи повреди и т.н. ,носи ли на чип също, понеже съм чипосвал по - големи коли и съм доволен, а ако на следващия собственик като по - млад му скимне да я чипосва ще стане ли, споделете моля! В обявата пише, че е на 280 000км., което някак ме кара да вярвам, че са истина. Знам, че едно ауди или vw от малко - по голям клас не ги плашат тези километри, с полото така ли е? Също така - нивото на оборудване. Виждам има подгряване на седалките, климатроник, явно е по високо ниво на оборудване, но защо не пише ABS, това нелепо ми звучи?
Всичко, което би ми помогнало и би ме насочило ще е от полза. Автомобилът ще се кара основно градско и междуградско между два близки града от сравнително млад човек, на пръв поглед е идеален. Ще чакам вашите коментари, благодаря предварително и се извинявам, ако мястото на темата не е тук!