конкретна обявя 1.8т
-
- Автомобил:
- Двигател:
конкретна обявя 1.8т
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11399737612151377&slink=7938hb искам да попитам хората дали си заслужава този автомобил днес ходих да го видя на място градушката е много лека запазен ми се струва отвътре и заппали от раз на студен двигател понеже нямаше акумулатор и около 3-400 лева може да ми свалят понеже ги познавам някой ще може ли да даде мнение и да каже на кой места да обърна повече внимание
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: конкретна обявя 1.8т
Код: Избери всички
изпълнение HIGH-LINE
Или аз греша или това хай лайн си го слагат като добър ден. До колкото съм запознат хай лайн са с другите седалки и подлакътник и отпред, а 1.8 турбо са gti turbo xclusive.
Код: Избери всички
Автоматичен блокаж против буксуване!
Едва ли.
Има и още няколко отметки, които май са натиснали колкото да не е празно, ама знам ли.
От снимките се вижда, че тампоните на макферсона са за смяна. Двигателя е лъснат здраво, което значи, че не би трябвало никъде да има масло - като се покара малко има ли теч ще си проличи. Има транзитни номера значи ще дадат да се покара. Ако до 5 мин с пълна газ на спре значи ще е читава откъм двигател.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
И кой ще ти даде да го ръчкаш 5 минути на прекъсвач, с пълна газ?
Нали не си мислиш, че ти дават ключовете, и ходи карай! 100% джамбазина ще е в колата! И познай какво ще стане ако пробваш това!
Колата си е хаи лаин по екстри, Ел. стъкла, климатроник, регулиране на волана, халогени, и черни стопове!
Според мен, тампоните на макферсоните, да не кажа голяма дума на 89% от колите са така, това не означава, че са щръкнали. Колата е читава на снимки, а технически никой не знае. За тия пари си струва!

Колата си е хаи лаин по екстри, Ел. стъкла, климатроник, регулиране на волана, халогени, и черни стопове!
Според мен, тампоните на макферсоните, да не кажа голяма дума на 89% от колите са така, това не означава, че са щръкнали. Колата е читава на снимки, а технически никой не знае. За тия пари си струва!
-
- Автомобил:
- Двигател:
ами ако ми дадът да го покарам до сервиза който искам ще бъде поне 15 минути и транзитните номера бяха свалени когато го гледах
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
забери си някой да я закачи на място,покарайте я и това е, чак и на сервиз да я караш малко прекалено
-
- Автомобил:
- Двигател:
ако някой има познат или приятел който продава такъв голф нека ми изпрати на лично
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Ако се разберем за цена може и моя ;)
-
- Автомобил:
- Двигател:
ако може дай линк или снимки на лично
-
- Автомобил: