1. Много мои клиенти с нови коли (закупени от тях от магазин) разбират от мен, че автомобила им има пребоядисвани детайли.
2. В шоурум на Дачия ме убеждаваха, че колата не е пребоядисвана, дори и когато показвах очевидни следи от такова дейтвие. Тази наглост ме вцепени.
На много хора не им пука, но аз съм от тези капризи, които когато купуват нещо ново искат то да е такова.
А пребоядисван автомобил не е нов, соред мен

Искам да уточня, че е много трудно пребоядисването без следа. Колкото и да се старае човек, винаги остава нещо дребно, което да издаде процедурата.
Трудно е за виждане, но не е невъзможно.
Чудите се, защо ще им е да пребоядисват нова кола?!
Пример - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=266954
Тези коли се поправят и съответно се пускат със голяма отстъпка, като клиента е информиран.
Но дали в БГ е така?!
Или на нашите дилъри им е супер оферта да закупят такива коли на много по-ниска цена и после да ги пробутат?!
Сами знаете отговора!
А такива инциденти много - дали ще е транспортен дефект или друго.
С тази тема искам да ви обърна внимание на това и да внимавате, когато давате парите си.
Повечето автобояджии са наясно със следите, които се оставят при пребоядисване и при възможност отидете с такъв преди да вземете колата си от магазина

Не позволявайте да си правят шашмите на ваш гръб!
Сега се сещам и за други далавери на нашите дилъри, които аз наричам "българска екстра".
Вие си плащате на пълна цена за допълнителна екстра от сорта на парктроник, но нали е доста по лесно и печелившо на наличния автомобил да се сложи такъв за има няма 50лв от кварталния магазин, отколкото оригиналния?!
... и много такива примери!