Polo 1.9-AEF или Hyundai Getz1.5CRDI
-
- Автомобил:
- Двигател:
Polo 1.9-AEF или Hyundai Getz1.5CRDI
Колеги,извинявам се за темата,не ме нападайте сега веднага,търся достоен заместник на полото ,следя колите от този клас,допада ми този модел на хюндай,не знам много за него,но се очаровах от цените за обслужване 135 лв ремъци и ролки.С твърд маховик е ,но друго не знам ,ако някой познава модела,как се държи ,да сподели,ще съм благодарен.
- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
Re: Polo 1.9-AEF или Hyundai Getz1.5CRDI
За Полото нямам инфо,но с този Хюндай може да каже,че съм запознат-на жена ми баща им си купи такова и го кара вече около 3 год.!Впечатлението ми е:много добър вървеж за този 3-цилиндров двигател,съответно и икономичен.Всяко качване,поне за мен,е удоволствие,поддържа 130-150 км./ч. без да се натоварва,пуснатият климатик почти не "пречи" на работата на двигателя (както е при повечето "французи") и работи перфектно-става си хубав студ за кратко време
Изглежда малък,а вътре е просторно за такава кола,така са го сметнали някак с таблото,седалки,багажник и т.н.Като поддръжка...."дедото" с нищо не се е оплакал,макар да е ходил по сервизи за накладки и разни дреболии,колата се кара доста,особено като я подхване шурека
Това е,само хубави неща мога да кажа... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
RadoShopa написа:За Полото нямам инфо,но с този Хюндай може да каже,че съм запознат-на жена ми баща им си купи такова и го кара вече около 3 год.!Впечатлението ми е:много добър вървеж за този 3-цилиндров двигател,съответно и икономичен.Всяко качване,поне за мен,е удоволствие,поддържа 130-150 км./ч. без да се натоварва,пуснатият климатик почти не "пречи" на работата на двигателя (както е при повечето "французи") и работи перфектно-става си хубав студ за кратко времеИзглежда малък,а вътре е просторно за такава кола,така са го сметнали някак с таблото,седалки,багажник и т.н.Като поддръжка...."дедото" с нищо не се е оплакал,макар да е ходил по сервизи за накладки и разни дреболии,колата се кара доста,особено като я подхване шурека
Това е,само хубави неща мога да кажа...
Благодаря колега,за сега съм се навил,регистрирах се във форума им,но той е много беден,нищо не пишат там.На първа ръка съм доволен,че гнп е бош,скоростите са стабилни,няма демпферен маховик,но има турбо и не знам ако се скапе то ,какво следва,другото не ме страх,аз вече проверих за някои части,цените са като на полото,даже и по евтини има.Разхода е същия като на поло,поне по каталог го дават градско-6.3 извън -4.0 и смесен-4.8,е ,аз моето поло извън и под 4 съм го свалял,но изненадите са много.Не знам дали има филтър за твърди частици.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Купили го ? 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”