голф 5 2.0тди 140коня или мерцедес ц220цди 143коня
- the_red_camel
- Автомобил: Skoda Roomster 1.6 16V 105hp
- Двигател: BTS
голф 5 2.0тди 140коня или мерцедес ц220цди 143коня
Колеги един приятел се чуди между тия две машини
изкажете се да чуем..

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: голф 5 2.0тди 140коня или мерцедес ц220цди 143коня
Приятелят ти първо да реши какво иска като автомобил, защото тези двата са напълно различни като концепции. Като поддръжка предполагам е наясно, че Мерцедесът е доста по-скъп.
- the_red_camel
добре админе казах му. и той каза "ама мерцедес не се чупи мн лесно" 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мда, тези градски легенди за нечупещите се мерцедеси сме ги чували. Да провери все пак и мерцедес форума.
- the_red_camel
мерси много за вниманието админе 

И двето коли са хубави, въпроса е в коя се вижда приятеля ти, кво му е на сърцето..... мани ги тея приказки за поддръжки и затва, че щяла да стои зимата в гаража. Важното е да те кефи.
Мерцедесът е пенсионерска история, за улегнали чички, или за не толкова улегнали батковци, които искат да го дават тежко, докато Голфа си е Голф, хулигана на пътя, малката-голяма кола, практичен, икономичен, здрав. Един Голф винаги е модерен и актуален, понеже не остарява..... класика в жанра
!
Общо взето Голф няма абсолютно никакви допирни точки с Мерцедес С-класа, не че С-класа е Мерцедес..., ма поне има мерник на капака, който топли
Мерцедесът е пенсионерска история, за улегнали чички, или за не толкова улегнали батковци, които искат да го дават тежко, докато Голфа си е Голф, хулигана на пътя, малката-голяма кола, практичен, икономичен, здрав. Един Голф винаги е модерен и актуален, понеже не остарява..... класика в жанра

Общо взето Голф няма абсолютно никакви допирни точки с Мерцедес С-класа, не че С-класа е Мерцедес..., ма поне има мерник на капака, който топли

- the_red_camel
браво колега много добре се изказа

- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Морфей добре го каза и е прав.Преди да си купя голфа и аз имах същата дилема,но накрая се реших на по-младежката,по-икономичната и по-евтина кола като цяло.Но някога като имам кинти бих си купил Мерцедес .......CL 63 AMG или поне SL 500 AMG от 92-96г
.Въпрос и на малко късмет е цялата работа! 

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
the_red_camel написа:добре админе казах му. и той каза "ама мерцедес не се чупи мн лесно"
Чупи се често а цените са страшни

- wnaso
- Автомобил:
- Двигател:
Тук работата се получава малко като приказката за лисицата и гроздето
.Надали в тоя форум някои ще ти каже че Мерцедеса е по добрия избор.Има една друга приказка за една марка автомобили и всички останали но човек трябва да е сменил доста марки и модели че да стигне до това заключение.Но в крайна сметка най важно е състоянието на съответния автомобил за определената цена която си готов да платиш.

Мерцедеса си е Мерцедес, колега горе го е казал.
Подръжаката едва ли ще има голяма разлика, МБ поне дава по-голям престиж.
Подръжаката едва ли ще има голяма разлика, МБ поне дава по-голям престиж.
- BuRnInGSouL
- Автомобил:
- Двигател:
И аз бях пред точно същата дилема преди 1 месец
И си взех W203 C270 CDI 170коня и съм супер довелен
На една цена са г/д
Автоматика на мерцедеса го дават един от най сигурните , такаче каквоти и да си говорим... И колегите от горе са прави коя му е на сърце. 

- the_red_camel
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
220cdi но 150кс
Какво е това сравнение м/у ФВ И Мерцедес
Ми няма място за сравнение 

Какво е това сравнение м/у ФВ И Мерцедес

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 5 140 кня или Мерцедес Ц 220 ДЦИ 143 Коня... Относно Голфа, много по-нова кола, няма нищо общо с Мерцедес но както и да е! Возията не е от най-комфортните, не е от най-широките автомобили. Също така си е Голф просто за мен няма база за сръвнение с Мерцедес!
А относно до Мерцедеса. Хубава кола, но не за всеки джоб! Ако мислиш да си дадеш последните пари за колата, и после да чакаш да ти дадъд заплата да и смениш консумативите, по-добре недей и направо си взимай Голфа!
Мерцедеса си е мерцедес, не го казвам просто така, имал съм допир и към 2-те коли! За това казвам че нямат място за сравнение! Различен клас автомобили! Разходите по Мерцедеса са 2-пъти по-скъпи от Голфа.
Моеото мнение е такова, аз ако бях на същата дилема бих си взел Голф-а! Все пак нямам намерение да плащам 2-пъти по-скъпа подръжка, (не е за моя джоб) Колко и хубави да вози Меро, на тия скапани пътища Голфин Зидойч танцува по дупките! Не напразно го наричат Народен Вагон!
А относно до Мерцедеса. Хубава кола, но не за всеки джоб! Ако мислиш да си дадеш последните пари за колата, и после да чакаш да ти дадъд заплата да и смениш консумативите, по-добре недей и направо си взимай Голфа!
Мерцедеса си е мерцедес, не го казвам просто така, имал съм допир и към 2-те коли! За това казвам че нямат място за сравнение! Различен клас автомобили! Разходите по Мерцедеса са 2-пъти по-скъпи от Голфа.
Моеото мнение е такова, аз ако бях на същата дилема бих си взел Голф-а! Все пак нямам намерение да плащам 2-пъти по-скъпа подръжка, (не е за моя джоб) Колко и хубави да вози Меро, на тия скапани пътища Голфин Зидойч танцува по дупките! Не напразно го наричат Народен Вагон!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”