Здравейте колеги.Търся си VW Bora 1.9TDI 110k.c и със си харесал една в Сливен.Моля някой който има свободно време и желание разбира се да и направи един оглед на място да не да бия 400км път в двете посоки,а да не си заслужава видяното.Става въпрос за автокъща "АУТОКА" намираща се на Бургско шосе 75.Смятам някой ден от идната седмица да ходя да я гледам.Затова някой ако може да иде и да хвърли едно око на автомобила дали си струва парите
Ето и обявата: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11365585235825753&f1=details&slink=2v2ona
Молба за оглед на автомобил в автокъща в Сливен
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Молба за оглед на автомобил в автокъща в Сливен
колега хората от тази автокъща са коректни автомобилите им са добри каквото пише в описанието това и ще намериш ако искаш да видиш нещо конкретно по колата което несе вижда на снимките мога да отскоча :) Весели празници
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Вярваш ли, че тая кола е на 130 000? Като й гледам отлепената тапицерия на вратата... Освен това е с климатик, а не с климатроник, което за мен е минус (нищо, че понякога създава повече главоболия с моторчета, клапички и т.н. от обикновения климатик).
- VW`VENTO
- Автомобил: VW BORA 1.9TDI
- Двигател: AHF
за километрите изобщо не се и надявам да са толкова малко.За мен не са толкова важен критерии,стига двигателя да е в добро здраве
Кажете някой сервиз (в района ако може),където мога да я закарам да и направят диагносика.Утре съм решил с парите да ходя да я гледам.Ако ми хареса искам да закача на комп да видим какво ще покаже
Кажете някой сервиз (в района ако може),където мога да я закарам да и направят диагносика.Утре съм решил с парите да ходя да я гледам.Ако ми хареса искам да закача на комп да видим какво ще покаже
- VW`VENTO
Днес си направих една разходка за въпросния автомобил и останах доста разочарован.Повече от половината кола беше ръсена(боядисвана) при това доста некадърно направено.Отвсякаде си личеше,че е правена.Беше напръскана на мъгла а кита беше дори на деруги
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Еми това са нашите търгаши по автосалоните ! 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
А преди да отидеш убеждаваха ли те по телефона, че е перфектна 

- VW`VENTO
stefan4o написа:А преди да отидеш убеждаваха ли те по телефона, че е перфектна

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”