Съвет за Vw Touareg

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
StoyanBG
Автомобил:
Двигател:

Съвет за Vw Touareg

Мнениеот StoyanBG » Вто 07 май 2013 17:03

Здравейте. Намислил съм се да си купя Vw Touareg, но честно да ви кажа нямам никаква представа от автомобила. Искам да попитам тези, които са притежавали и тези, които в момента притежават да ми дадат съвет.Дали има дефекти или проблеми . С две думи заслужава ли си да си купувам или не. Модела, който съм харесал е http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21367314446709441&f1=details&slink=2w1rto

StoyanBG
Автомобил:
Двигател:

Re: Съвет за Vw Touareg

Мнениеот StoyanBG » Чет 09 май 2013 21:56

Никой ли не може да ми каже какви са минусите и плюсовете на този модел ? Ще съм благодарен ако някой, когото има или е имал такъв автомобил да ми обясни с няколко думи заслужава ли си .

Потребителски аватар
blade84
Автомобил: Vento
Двигател: AAZ

Мнениеот blade84 » Чет 09 май 2013 22:29

Определено си заслужава, стига да можеш да го подържаш. 3.0 ТДИ е от това което съм чел най добрия двигател за Туарег.

Потребителски аватар
tonhc77
Автомобил: golf 2
Двигател:

Мнениеот tonhc77 » Нед 12 май 2013 13:34

Мотора е перфектен колата е здрава като цяло само че ако можеш да го намериш с пружини е по добрият вариант с възглавниците след време имат проблем и са много скъпи . Поздрави и успех

StoyanBG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StoyanBG » Сря 15 май 2013 12:06

Благодаря за отговорите. А като стана дума за това "стига да можеш да го подържаш , предполагам, че не е евтин :biggrin Някой все пак има ли идея колко горе долу ще струва едно обслужване както се прави при всеки закупен автомобил на старо

StoyanBG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StoyanBG » Нед 19 май 2013 14:00

StoyanBG написа:Благодаря за отговорите. А като стана дума за това "стига да можеш да го подържаш , предполагам, че не е евтин :biggrin Някой все пак има ли идея колко горе долу ще струва едно обслужване както се прави при всеки закупен автомобил на старо

Никой ли няма представа колко струва ?

kalidental
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kalidental » Пон 20 май 2013 0:29

Карам Туарег-2007 г.със същия мотор от 2011 г.Много съм доволен от автомобила.Имай впредвид,че е трудно да намериш такъв автомобил нов внос на малко километри на тая цена!Задължително преглед в оторизиран сервиз!Повечето такива коли са на повече от 200000 км.Не че е проблем ,ама ще се бъркаш дълбоко за ремонти.Обслужването е 400 лв в квартален сервиз,а в Поршето е около 700 лв(с масло Кастрол).Гумите са малко скъпички .Тая година се бръкнах 1700 лв за гуми(19 цолови)ТОЙО.Каското ми е около 1700 лв(оценка 33000 лв).Абе цифра си е ,ама и кефа си е голям!Разхода на гориво е 12-15 литра градско,извънградско ако не го настъпваш може и под 10 литра.Досега не ми е правил сериозни проблеми ,ама моя е на реални 92000 км(засега).Тази година имаше някакъв проблем с помпата в резервоара(изгасна ми на светофар в София),е аз прибързах малко и си купих нова,та ремонта ми стъпи на ......да не казвам ,че на някои ще му стане лошо ,ама и аз съм си за бой!!!!!!! :banghead Можеше и да не я сменям!Най-лошото е ,че трудно се намират сервизи ,които могат да поддържат такива автомобили (освен ПОРШЕ СОФИЯ).Късмет с покупката!Ако имаш още въпроси питай!

StoyanBG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StoyanBG » Пон 20 май 2013 8:50

Много ти благодаря за инфото. Ако се сетя друго ще питам. Още веднъж благодаря :c020

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”