Евтина надеждна кола до към 1500 лв
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Евтина надеждна кола до към 1500 лв
Търси се евтина кола с газова уредба за градско придвижване из София до към 1500 лв. Като гледам в тоя бюджет влиза Daewoo Lanos, има ги около 1998-1999 година с климатик даже за подобни пари. По-старите Racer бяха с Опелови двигатели. На тези Ланоси може ли да се разчита, как са като гниене и как е двигателя 1.4 75 коня?
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Re: Евтина надеждна кола до към 1500 лв
Евтина + надеждна е като голям х*й да те е*е и да не те боли г*за, като БМВ което да харчи малко, като Евтина поддръжка на Мерцедес, и т.н. .... Какъв точно автомобил очакваш да си купиш на цената на лаптоп?
На темата - Г2 1,6 бензин с газова ..... и грижи няма ... кът за ис село стаа ... Толкова е здрав че като се строши нещо, само зараства.

На темата - Г2 1,6 бензин с газова ..... и грижи няма ... кът за ис село стаа ... Толкова е здрав че като се строши нещо, само зараства.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ако не държиш на климатик колегата над мен е познал верния отговор. Ако държиш - наистина гледай корейските, те сякаш са най-евтини. Ама за кола на тая цена не зная дали ще случиш на работещ климатик. Обикновено тези, дето карат такива коли нямат пари (визирам общия случай, не казвам всички) да ги ремонтират (не че няма и по-скъпи, дето лятото се потят заедно с такива като мен, дето колите им нямат, ама нейсе) 
Вариант е и Опел Корса/Астра, Сеат Толедо, мисля за тия пари ще се намери някоя нов внос.

Вариант е и Опел Корса/Астра, Сеат Толедо, мисля за тия пари ще се намери някоя нов внос.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Ланоса не е лош автомобил ,само да случиш на читав .Голф 2 е също вариант .За тези пари с малко повече обикаляне може да намериш нещо читаво .Мой колега си купи Фиат Мареа Д за 1300 лв и за сега е много доволен ,макар всички да плюят Фиат .Успех ,ще следя темата!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Огледай се за някоя Нексия,даже ако попаднеш на 8-клапанов,по-добре.Поддръжката е като на Опел Кадет,8-клапановия двигател е защитен при късане на ангренажен ремък.Ако попаднеш на позапазен екземпляр,ще се видиш в каране.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Повечето коли над 15г се движат около тая цена .Така ,че нямаш проблем и всичко е до късмет .В Рено Форума има едно клио дизел и изглежда доста читаво но не знам как да ти пратя линк.С компа съм малко на ВИЕ
!

- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
на тия пари може и някои рено 19-ка да вземеш с клима аз си купих такава за 800 лева в движение с номера и съм супер доволен разход във варна 8-9 газ супер е, обаче няма хидравлика на волана и е карбураторна което не ми пречи много няма хубави спирачки но за толкова пари и при тоя разход ми е супер
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Явно "надеждна кола" за всеки означава различно.
И все пак , ако няма спирачки за бога не я карайте
И все пак , ако няма спирачки за бога не я карайте

За тези пари , просто търси най-запазеното и най-малко амортизирано , всичко друго са празни приказки на разни псевдо маниаци и всеки ще ти каже различна марка и модел и ревностно ще го защитава дори да знае че не е прав , вече дизел , бензин , газ - различни предпочитания. Тва за климатика и 1500-тя лева и горе долу читава кола ми звучи несериозно 

- williams_vn
- Двигател:
ами сравнявам спричките на голфа ми с тия на 19-ката и какво да кажа ,ама някои хора просто не мислят говорят си така да се намират на приказка и да на колата си работи климатика доста сносно нямам оплаквания за кола произведена 1991 година е в идеално състояние, и поддръжката е друга на голфа ремъци ролки и масло 500 лева а на рендето 130 и се сменят бързо е не върви и не спира като ГТИ-то но и разход и поддръжка са минимални което ме устройства за това съм я купил да я карам всеки ден голфетката събира прах пред блока и се кара само извънградско
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
williams_vn написа:и поддръжката е друга на голфа ремъци ролки и масло 500 лева а на рендето 130 и се сменят бързо е не върви и не спира като ГТИ-то но и разход и поддръжка са минимални което ме устройства за това съм я купил да я карам всеки ден голфетката събира прах пред блока и се кара само извънградско
Колега, не се сърди за това, което ще ти кажа. Явно Мк4 не ти ляга на добре на финансите като поддръжка и разход. Това е голата истина. Но авторът пита съвсем различно нещо

nachev7 написа:За тези пари , просто търси най-запазеното и най-малко амортизирано , всичко друго са празни приказки на разни псевдо маниаци и всеки ще ти каже различна марка и модел и ревностно ще го защитава дори да знае че не е прав , вече дизел , бензин , газ - различни предпочитания. Тва за климатика и 1500-тя лева и горе долу читава кола ми звучи несериозно
Това мнение изчерпва цялата тема

- williams_vn
- Двигател:
абе какво да обяснявам повече явно някои хора не са в час мене ми трябва кола с която да минавам поне по 100 км. на ден голфа не ме притеснява като гориво а като това да го заебавам кадето и да е и да не ме е яд някои да ме удари да не ми пука от дупките по улиците и такива неща колегата е казал до 1500 лева и да има екстри това е ,а като се знам че ако боядисам някои детаил по колата винаги ще ми се набива в очите и ще не е яд по предната кола я продадох точно за това че калника и вратата ги пребоядисвах и винаги като ги видя ме беше яд и за това сега си карам чурука през седмицата а вечер като излизам или ми се наложи да патувам по дълго си вадя голфетката ако тебе те е яд че нямаш 2 коли да не споменавам че имам и мотор и не може да им плащаш масрафите си е твои проблем колега
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
на твое място бих взел един голф мк3 1.8 моно с климатиче...перкам му една газ и съм президент
даже последно време се замислям за метан

даже последно време се замислям за метан

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Аз най-вече за Ланосите се чудех що за животни си, тия 1.4 75 коня май пак е Опел мотор, като гледам и не гният май, като цяло са приличен вариант.
Климатика не е важен, просто видях че повечето Ланоси имат.
Климатика не е важен, просто видях че повечето Ланоси имат.
- williams_vn
- Двигател:
да ако наемиш и това е решение аз имам такъв голф карам го от 1999 година когато го закупих от германия от първия собственик само няма клима иначе желязна кола сега я кара брат ми оглеждаиу се но такъв запазен до 1500 трудна работа и аз доста търсих за втора кола нещо такова но само като ги видя и се отказвах като знам моя как изглежда но търсене му е маиката аз докато купя 19-ката обиколих доста обяви
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”