До скоро карах такъв Пасат в продължение на две години и съм супер доволен. Дюзите вече ги сменят гаранционно в официален представител на Фолксваген, ако са от проблемните. С добра поддръжка и без издавателства, автомобилът се държи доста добре, отплаща се с добър разход и динамика, а мястото за багаж е /почти/ безгранично. Удобен и стабилен на пътя, вкючително и при доста дълги преходи.
Пълно обслужване - масло /около 4 литра 5W30/ и четири филтъра - около 150 лева /с отстъпки и си ги сменям сам/.
Всички ремъци и ролки са около 450 лева, смяната при някой клубен майстор /имат теми в раздел Сервизи - никси, ваското1/.
Дискове и накладки не съм сменял за две години и 37 000 км., така че не мога да кажа цена.
Задължително да се маха катализатор и да се чисти турбина, ако има нужда, защото иначе в комбинация с чип води до нужда от ... нова турбина

. Аз я смених с хибридна, около 800 лева, отново сам съм свалял, качвал, така че цени за труд не знам.
При евентуален проблем с маховик може да бъде сменен с едномасов /което аз лично направих/ за цена под 1000 лева комплект със съединителя. И оригиналният двумасов вече се намира на близки цени.
За конкретната обява - много странен. Километрите естествено не са верни, просто няма начин. Странното е, че отвън автомобилът е като за Highline - хромирана решетка и релинги, но вътре е абсолютен Trendline. Най-вероятно е доплатено при поръчката за хром елементите отвън, иначе е почти сток почти без никакви екстри. Темпоматът е единственото, което виждам като допълнение, може би комфортния салон. Няма парктроник, няма сензор за дъжд и светлини, с малкия централен дисплей, базовия гумен волан и т.н. Като се види конкретния автомобил на място, ще стане ясно какъв е и какво е допълвано.