Vw Polo 9n3 1.9 TDi 74 kw.
- Apoc
- Автомобил: Vw Golf
- Двигател:
Vw Polo 9n3 1.9 TDi 74 kw.
Здравейте , колеги.Имам питане за следния модел Поло какви плюсове и какви минуси има колата.Скъпа ли е поддръжката на колата , понеже до сега не съм имал дизел , и дали има динамика тази кола.Давам и линк за пример : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11365020432928041&f1=details&slink=2m6s47.Ще ви бъда много благодарен за всяко мнение понеже съм невеж към тези автомобили.
- blade84
- Автомобил: Vento
- Двигател: AAZ
Re: Vw Polo 9n3 1.9 TDi 74 kw.
Мотора е хубав, здрав и икономичен. С това купе ще върви също прилично. Подръжката само смяна на ремъци е по скъпо към 400лв излиза с водна помпа, ако е в оторизиран сервиз разбира се е 2 пъти по скъпо. Иначе колата от обявата изглежда добре.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Двигателят мисля, че е помпа-дюза код ATD. Като напишеш този код в търсачката ще излезе доста инфо.
Обслужването е около 550 лв с труд.
Обслужването е около 550 лв с труд.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Moето мнение е че не бих дал 9000лв. за тая сапунерка, помисли отново!
-
- Автомобил:
- Двигател:
твоето мнение човека го е харесал има парите и пита за мотора какво го интересъва на теб харесва л ти тая сапунерка или не ? иначе по въпроса мисля че с този двигател полото ще върви много добре
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Никаде не казва че го е харесал, а че има питане за модела Поло с този двигател!
Другото което казва е че ще бъде благодарен за всяко изказано мнение!
Все още лъскава сапунерка, пластмасова отвсякъде, вози като лагерна количка, хубав шумен двигател, това е моето мнение!
Другото което казва е че ще бъде благодарен за всяко изказано мнение!
Все още лъскава сапунерка, пластмасова отвсякъде, вози като лагерна количка, хубав шумен двигател, това е моето мнение!
Колата има динамика, ама май само това е дето има. Това е моето мнение.
-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Тази "сапунерка" къса на светофара всичко до 130кс. Двигателя е ATD/AXR 101hp PD и 5 скорости. От вътре е много широка в класа си - следващия модел 6R e по-тесен. Харчи градско 6 а извън градско 4-6 в зависимост от скоростта. Резервоара събира 45л, към 50 с пълненето на гърлото с които се минават към 900км градско, a извънградско може да се стигне от София до Варна и обратно без дозареждане. На магистрала може да поддържа 180. Понеже е 74kW и с катализатор, като се регистрира в данъчното се ползва отстъпка, и годишния данък на колата е 38лв. Окачването е много стабилно - гумите са 195/55/R15 или 205 на 16-ки. Има опция за фабрично сваляне с 10мм. Задни дискови спирачки на Speedline линията. Не съм сигурен за базовата линия - може да е с барабани. Може да има ESP. Волана е със хидро-електрическо серво - с добър feedback. На колата може да има много екстри - отопление на седалките, огледалата, пръскалките на предното стъкло - кутии за вещи под седалките, странични въздушни възглавници в седалките, подлакътници, RS310 аудио система с 8 високоговорителя..
Колата е в семейството от 6г и 75к км. До сега извънгаранционно са сменени само задните тампони (с държащите планки, понеже болтовете се скъсаха) 300лв и релето на алтернатора 50лв. Тунингова се с чип от 240Нм до 310 и 130к.с.
Оставяме на гоуемите господа, да си карат корабите с 20 разход, 300лв данък и скъп ремонт. Да се чудят къде да паркират и да не смеят да излязат от окръга
Колата е в семейството от 6г и 75к км. До сега извънгаранционно са сменени само задните тампони (с държащите планки, понеже болтовете се скъсаха) 300лв и релето на алтернатора 50лв. Тунингова се с чип от 240Нм до 310 и 130к.с.
Оставяме на гоуемите господа, да си карат корабите с 20 разход, 300лв данък и скъп ремонт. Да се чудят къде да паркират и да не смеят да излязат от окръга

- Apoc
- Автомобил: Vw Golf
- Двигател:
Колеги понеже си продадох колата и идва време за нова искам да ви попитам какво бихте ме посъветвали.Двоумя се м/у Polo-то и Audi A4 B6 1.8T Quattro.Знам че няма база за сравнение м/у двете ,но просто незнам кое да избера.Притеснява ме това ,че за аудито ще има сериозно цакане на кинти понеже се запознах горе-долу с проблемите който може да изникнат.А за полото само хубави работи съм чувал , но возията и комфорта са на по ниско ниво.Какво бихте ме посъветвали??
- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
Зависи дали пътуваш извънградско. С полото за градско е супер, но извън града с тази малка количка
-
И за извънградско е идеална - 4/100 с 80 или 6/100 със 150. Седи стабилно на пътя и е много маневрена, при добре поддържано окачване и гуми. Много се кефи на планини и яде завои за закуска. Климатика работи много добре, зимата загрява за около 5-10км, понеже има печка на антифриза.
Само има малко проблем с багажа, ако имаш деца..
П.П: миналия месец смених биалетки за 120лв
Само има малко проблем с багажа, ако имаш деца..
П.П: миналия месец смених биалетки за 120лв
- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
То и аз си карам аудито (А3) извънградско и ми е "идеално", но когато пътувам с пасата ми е доста "по-идеално". Просто на дълъг път голямата кола предлага удобство, което не е за пренебрегване.
А под дълъг път не разбирам София-Боровец или Враца-Монтана, а например София-Варна, София-Виена и т.н.
А под дълъг път не разбирам София-Боровец или Враца-Монтана, а например София-Варна, София-Виена и т.н.
-
Разбирам те колега, но да кажем аз София-Бургас не го усещам, при положение, че колата е със спортен тип седалки фабрично.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Apoc написа:Колеги понеже си продадох колата и идва време за нова искам да ви попитам какво бихте ме посъветвали.Двоумя се м/у Polo-то и Audi A4 B6 1.8T Quattro.Знам че няма база за сравнение м/у двете ,но просто незнам кое да избера.Притеснява ме това ,че за аудито ще има сериозно цакане на кинти понеже се запознах горе-долу с проблемите който може да изникнат.А за полото само хубави работи съм чувал , но возията и комфорта са на по ниско ниво.Какво бихте ме посъветвали??
Ами те двата автомобила са... коренно различни ! Общото е , че и двата са с по четири гумета

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”