Съвет за покупка на Пасат
-
- Автомобил:
- Двигател:
Съвет за покупка на Пасат
Здравейте колеги! Тръгвам на лов за автомобил и ми е нужна Вашата помощ. Разполагам с бюджет от 9-10 хил. лева. Месечно минавам по 600-700 км по околовръстното предимно и разходът малко или много ми е фактор. Предполагам бензиновите агрегати ще са ми по-удобни и особено след прибавянето на газов инжекцион, въпреки че ако дизеловите ми доставят разход не повече от 5-6, то също биха ми били удобни. Държа да е комби, защото ще има музикален проект и също така да има темпомат. Надявам се да ми помогнете при избора, защото на пазара има доста оферти, но не знам кое си заслужава и кое не..като гледам как вървят цените, мисля че Б 5.5 е моят модел, но вие сте хората, които ще ми дадат реална оценка и представа как стоят нещата и дали има шанс да намеря това, което търся. Благодаря Ви предварително!
Re: Съвет за покупка на Пасат
Б6 комби има добри за 11к, а в брой за 10к взимаш веднага
повече от 5к максимум 6к и то за комби топ версия за Б5 не виждам някой да даде 2014-2015година, пък бил и фейслифт-мейслифт 1996та беше много далеч 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Кой двигател ме интересува там..кой би ми свършил работа и дали може да се върже друг CD плеър или да се махне фабричното и да се сложи адапторна рамка
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Тоя бюджет за колата и проекта ли е или само за колата?Ако е само а колата можеш да намериш б6, ако не б5.5 и ще ти останат даже.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Музиката я имам..тя е от предният ми автомобил и само се монтира, заради което ме интересува дали ще успея да си вържа моя плеър в колата, понеже с новите автомобили не знам каква е схемата...трябва ми голям багажник и възможно по-добри материали в купето
Ако разполагаш с 10к и си решил да взимаш Б6, то ще вземеш някое 2005-2006, където ще имаш проблеми с глави, дюзи, маслени глупости ..
Или трябва да добавиш още 2-3к, за да скочиш на 2008+ където една част от проблемите са отстранени, или да гледаш за Б5.5.
Това, което колегата с БГ_Голфа ти го обяснява за 5-6 .. те всички взимат тия от по 5-6 хиляди и после започват да обясняват "тия модели са много скапани" "тия коли се трошат по два пъти на ден" ..
Моя съвет към теб е да гледаш нещо от последните години на Б5.5 (~2004). И да решиш дали искаш газ или дизел. Защото за типа каране, който спомена .. нещата са на кантар кое ще е по-икономично. Колкото до двигателите, ако искаш дизел най-добре е да вземеш 1.9 131 коня мотора. Ако искаш бензин - 1.8Т
Или трябва да добавиш още 2-3к, за да скочиш на 2008+ където една част от проблемите са отстранени, или да гледаш за Б5.5.
Това, което колегата с БГ_Голфа ти го обяснява за 5-6 .. те всички взимат тия от по 5-6 хиляди и после започват да обясняват "тия модели са много скапани" "тия коли се трошат по два пъти на ден" ..
Моя съвет към теб е да гледаш нещо от последните години на Б5.5 (~2004). И да решиш дали искаш газ или дизел. Защото за типа каране, който спомена .. нещата са на кантар кое ще е по-икономично. Колкото до двигателите, ако искаш дизел най-добре е да вземеш 1.9 131 коня мотора. Ако искаш бензин - 1.8Т
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
мисля, че би се вместил за б6. Но за дизелите има доста много теми, особено за първите 2.0 140 коня.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”