Колеги предстой ми покупка на Шаран (нужен ми е 7 местен ван) бензин , автоматик , 2,0 кубика , 115 к.с.,98-99 година
Можете ли да ми кажате автоматичната скоростна кутия с колко предвки е ? Кои точно номер ,модел е ? Надеждни ли са ?
Друго което ме интересува е какъв разход да очаквам градско извъградско ? Този автоматик ме притеснява дали няма да ми гори от 15 нагоре във Варна ? Извънграда реално гори ли под 10/100?
Ако сложа газов инжекцион ,с колко литра реално скача разхода ?
Тези 115 к.с. няма ли да са му малко на това купе и двигателя да се тормози постоянно ?
дайте всякакви мнения , моля ви
МОля за мниние и съвет за Шаран 2,0 115к.с бензин , автомат
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: МОля за мниние и съвет за Шаран 2,0 115к.с бензин , авто
s_toshkov написа: Шаран (нужен ми е 7 местен ван) бензин , автоматик , 2,0 кубика , 115 к.с.,98-99 година
Можете ли да ми кажате автоматичната скоростна кутия с колко предвки е ? Кои точно номер ,модел е ? Надеждни ли са ?
4 ск., не са надеждни.Вече е на предела .Друго което ме интересува е какъв разход да очаквам градско извъградско ? Този автоматик ме притеснява дали няма да ми гори от 15 нагоре във Варна ? Извънграда реално гори ли под 10/100?
15 е сигурно , щом познат със Сценик 2лавтомат му гори толкова. С 5 степена ск.кутия съм м/у 11,7 и 12,5 л в града, но избягвам час пик ове. На магистрала с 130/140 ,климат на макс ниска темп, силен вятър -11л/100 на 5 та
Варна Бургас и обратно ми дава 8,7-8,9л/100 , като е натоварен с над 600 кгАко сложа газов инжекцион ,с колко литра реално скача разхода ?
Реално с 1-1,2л, но зимата гориш бензин.Трудно загрява на къси разстояния. При минус подгрявам на място 3-4 мин.Но лъжат поголовно с литражите
Тези 115 к.с. няма ли да са му малко на това купе и двигателя да се тормози постоянно ?
Не върви си прилично.Все пак е ван , а не болид. Имай напредвид и височината на автомобила и силен страничен вятър. Особено на моста епри 100 км/ч
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”