Здравейте, колеги :) Нов съм във клуба, утре живот и здраве ще си взимам голфче но се двуумя между 2 вариянтa ..
VW Golf 1.9TDI/HI-LINE 110ps 1999г. или
VW Golf 1.9 Tdi 4Motion 131ps 2002г.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)
GOLF 4 1.9 TDI 4x4
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Re: GOLF 4 1.9 TDI 4x4
По-принцип по-запазената, де факто 4Motion-a
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какъв ли ще ми е разхода ? Дали ще има голяма разлика с другия ?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Разлика има и във вървенето, и в разхода. Ама ще е добре да
защото специално за тези два двигателя точно в този модел на Фолксваген, че дори с това задвижване, има писано достатъчно. Прочети малко написаното, тогава задавай въпроси по неяснотите.
Твоята работа е все едно да влезеш в месарница и да питаш: "Месо продавате ли?"
Разтърси, проучи, почети, пък после питай некое друго въпросче ..

Твоята работа е все едно да влезеш в месарница и да питаш: "Месо продавате ли?"
Разтърси, проучи, почети, пък после питай некое друго въпросче ..
- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
Gencha написа:Здравейте, колеги :) Нов съм във клуба, утре живот и здраве ще си взимам голфче но се двуумя между 2 вариянтa ..
VW Golf 1.9TDI/HI-LINE 110ps 1999г. или
VW Golf 1.9 Tdi 4Motion 131ps 2002г.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)
Може да се двОумиш В клуба между двата вариАнта, но като си взЕмаш Голф, сети се, че тези два мотора са близки само по разход.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи спрях се на 110кс 99година ТДИ HI-Line, обаче има доста забележки, задното стъкло не се вдига и сваля, моторчето си работи иначе.. когато работи издава някакъв шум и като се барне въздушния филтър спира.Огледалата не ги събира, стъклара с централното не ги сваля и вдига, с лети джанти е .. Цената твърдо е 5000лв ? Какво ще кажете ?
-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
Колега, освен модела на двигателя и разваленото стъкло нищо друго не се знае за тази кола. Как очакваш да ти се даде отговор - става ли или не, след като нито има снимки на колата, нито състояние на самия двигател - обслужван ли е, не е ли.. Няма да намериш отговор тук, където никой не знае какво е състоянието на колатa, а именно в сервиз, където ще гледат майсторски очи ( не сейрджийски ) и при диагностика ще видиш сам дали има проблеми колата, или е готова за купуване. Цената от 5000 е нормална за модела, всичко зависи от пазаренето 

- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
5000лв това за нов внос кола ли ? Или е регистрирана.
Gencha написа:Значи спрях се на 110кс 99година ТДИ HI-Line, обаче има доста забележки, задното стъкло не се вдига и сваля, моторчето си работи иначе.. когато работи издава някакъв шум и като се барне въздушния филтър спира.Огледалата не ги събира, стъклара с централното не ги сваля и вдига, с лети джанти е .. Цената твърдо е 5000лв ? Какво ще кажете ?
Колега наистина има много писано и първо почети малко.После недей да търсиш екстри където ги имат коли например след 2003-2004 , че дори и друг клас.После си помисли малко задай точните въпроси и повярвай ми може и да си намериш приличен голф 4.Този висока линия дето му пипаш филтъра и се оправя и където са му сложили някакви клечки да държат прозореца бягай на далеч да не ти излезе накрая +5000лв. и накрая да става само за курник и като тръгнеш на път да се чудиш до къде ще стигнеш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Намерих други 2 .. единия е 131кс обаче, таблото и климатроника не светят, контактния ключ не става за никъде(врати,багажник,джакпка), задната чистачка забива рязко и тръгва, има само 1 ключ, 6 скоростен е помпа-дюза 2000г - 5200лв !
Другия е 110кс, всичко си му свети, с 2ключа е, стъклата се вдигат и свалят с ключа, 5000лв му е цената!
Във бързината няма никаква разлика, даже 110кс дърпаше по-здраво. А другото което искам да попитам е помпа-дюза дето са дават ли дефекти ?
ПОМОГНЕТЕ МИ, ЗАЩОТО СЪМ НОВАК И МНОГО МНОГО НЕ РАЗБИРАМ :) БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)
Другия е 110кс, всичко си му свети, с 2ключа е, стъклата се вдигат и свалят с ключа, 5000лв му е цената!
Във бързината няма никаква разлика, даже 110кс дърпаше по-здраво. А другото което искам да попитам е помпа-дюза дето са дават ли дефекти ?
ПОМОГНЕТЕ МИ, ЗАЩОТО СЪМ НОВАК И МНОГО МНОГО НЕ РАЗБИРАМ :) БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Приятел това кое свети кое не свети ти е най малкия проблем.Каза,че не разбираш много затова недей да ходиш сам по автокъщите или по обявите за коли , защото ще ти хареса някоя и докато се усетиш съвсем тънко са ти го набутали ( с извинение).Има много теми в форума отделяш няколко хиляди часа и четеш
,и нищо няма да разбереш.Аз карам коли от 10год. и са ми голяма тръпка постоянно се рова и чета по форумите,но си купувах нова кола преди няколко месеца и взех майстора с мен да я погледне и той. Само майстор с теб иначе си на 100% обречен от хищните джамбази .Желая ти успех ! Аз бих избрал 110к.с AFN или 1.8 125 hp.

- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Представям си какъв гробник е била 131-цата щом си останал с впечатление, че 110ка дърпа повече.. 

- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Gencha написа:Намерих други 2 .. единия е 131кс обаче, таблото и климатроника не светят, контактния ключ не става за никъде(врати,багажник,джакпка), задната чистачка забива рязко и тръгва, има само 1 ключ, 6 скоростен е помпа-дюза 2000г - 5200лв !
НЕ!
Gencha написа:Другия е 110кс, всичко си му свети, с 2ключа е, стъклата се вдигат и свалят с ключа, 5000лв му е цената!
НЕ!
Gencha написа:стъклата се вдигат и свалят с ключа
Тва го има на всеки голф, не е екстра.
Gencha написа:А другото което искам да попитам е помпа-дюза дето са дават ли дефекти ?
Всички дават дефекти. Кола без дефекти и в магазина няма вече. Иначе - тези с помпа-дюза са по-скъпи за ремонт...осезаемо по-скъпи.
Gencha написа:ПОМОГНЕТЕ МИ, ЗАЩОТО СЪМ НОВАК И МНОГО МНОГО НЕ РАЗБИРАМ :) БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)
Първо си помогни сам, като поне мааааааалко прочетеш изписаното и за голфове, и за дизели и т.н. После вече питай за конкретна кола или проблем с колата. От автокъщи и нов внос коли бягай надалеч, че ще ревеш много после.
-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
xploda написа:Gencha написа:Намерих други 2 .. единия е 131кс обаче, таблото и климатроника не светят, контактния ключ не става за никъде(врати,багажник,джакпка), задната чистачка забива рязко и тръгва, има само 1 ключ, 6 скоростен е помпа-дюза 2000г - 5200лв !
НЕ!Gencha написа:Другия е 110кс, всичко си му свети, с 2ключа е, стъклата се вдигат и свалят с ключа, 5000лв му е цената!
НЕ!Gencha написа:стъклата се вдигат и свалят с ключа
Тва го има на всеки голф, не е екстра.Gencha написа:А другото което искам да попитам е помпа-дюза дето са дават ли дефекти ?
Всички дават дефекти. Кола без дефекти и в магазина няма вече. Иначе - тези с помпа-дюза са по-скъпи за ремонт...осезаемо по-скъпи.Gencha написа:ПОМОГНЕТЕ МИ, ЗАЩОТО СЪМ НОВАК И МНОГО МНОГО НЕ РАЗБИРАМ :) БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)
Първо си помогни сам, като поне мааааааалко прочетеш изписаното и за голфове, и за дизели и т.н. После вече питай за конкретна кола или проблем с колата. От автокъщи и нов внос коли бягай надалеч, че ще ревеш много после.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”