Пълна диагностика на Голф 5
Пълна диагностика на Голф 5
Здравейте, четох и търсих във форума но не намерих нужната ми информация. Таа, харесал съм си един Голф 5 бензинов 1.6 в София, Люлин (Сливница и Панчо Владигеров), но преди да го купя искам да му направя диагностика, някои от вас ако знае къде в района може да се направи подобно нещо нека сподели. Ще съм много благодарен !
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Re: Пълна диагностика на Голф 5
След моста посока Надежда се намира сервизът ХЕЕД АУТО, срещу 60лв правят пълна диагностика на автомобил преди закупуването му. Даже имат такава услуга, аз като купувах моят голф там го закарах за диагностика и провериха всичко пред мен: ходова част, диагностика на компютър, диагоналите на колата и т.н. Дори ако пожелаеш след това могат да ти пресметнат колко ще ти струва да се оправят нещата, които не са наред ако ест. има такива
Успех с покупката и дано няма нищо за правене

Успех с покупката и дано няма нищо за правене

Да, но сега изкочи друг проблем. Като звъннах на автокъщата да ги попитам дали ще е удобно да отидем до там, и те ми казаха че няма кой да ме придружи с колата до сервиза... Което е малко смешно според мен. Казаха че ако майстора си донесе компютъра може има и къде да се погледне от долу... Малко с вързани ръце останах, има ли такава опция от разни специалисти за диагностика ?
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Половинчата работа е... ако мога така да се изразя.
Предполагам има причина да не искат да я караш в сервиз. А пък и 60лв за диагностика е ...
Предполагам има причина да не искат да я караш в сервиз. А пък и 60лв за диагностика е ...

- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
AmW написа:Половинчата работа е... ако мога така да се изразя.
За 60лв не е само комп. диагностика, чети по добре какво съм написал. Колата се проверява от до, само за закачането на комп. взимат 30лв по принцип, а отделно я човъркат пред теб поне още 30тина минути по окачването и за финал се мерят диагоналите на колата да не е удряна странично и т.н. като ти казват и дали си даже за реглаж на преден и заден мост. Като цяло едно 1 час ти гледат колата и като се замисля 60лв не са много за тази работа.
Иначе щом не искат да я закараш в сервиза явно има защо, така че бягай от тази (лично мнение).
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Прочетох какво си написал, за това и мисля, че 60лв са в повече за диагностика.
Преди няколко седмици карах Е60 за пълна диагностика и цената беше наполовина. 2ма човека 40 минути труд. А мисля, че Е60 е малко по сложна за диагностициране от голф 5... Като съм ходил в 2 сервиза и в двата цената беше такава.
Преди няколко седмици карах Е60 за пълна диагностика и цената беше наполовина. 2ма човека 40 минути труд. А мисля, че Е60 е малко по сложна за диагностициране от голф 5... Като съм ходил в 2 сервиза и в двата цената беше такава.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”