Golf 3 syncro 1,8 90 hp газ-бензин дали си заслужава

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
extrac
Автомобил:
Двигател:

Golf 3 syncro 1,8 90 hp газ-бензин дали си заслужава

Мнениеот extrac » Съб 05 окт 2013 16:29

Здравейте!
Не знаех каде да пусна темата затова я пуснах тук(ако трябва админите да я преместят).Понеже не разбирам много от тея голфове пък и няма такива май много много, заслужават ли си 1400 лева за 3-ка syncro 1.8 90hp(газ-бензин), на някъде 210 000км, има си чиват климатик, перфектен салон, но и няколко проблема :icon_sad . Има нужда от пребоядисване,най вероятно нови прагове, предна и задна лява вежда, вратите също(което много много не ме бърка понеже така или иначе имам мерак да я правя изчистена без страничните лайсни), другия проблем е видях че шибедаха е оцапан със силикон явно тече(но четох че нещо имало 4 канала и често се е случвало да се запушат), и третия проблем собственика каза че трябвало нещо да се напълнело с масло(свързано с 4х4-то(явно и той толкова разбира като мен :biggrin )) и ми каза не знам си къде пълнели трябвало под налягане не го разбрах много.
Та споделете заслужава ли си цената с всички тея кусури :biggrin

Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Re: Golf 3 syncro 1,8 90 hp газ-бензин дали си заслужава

Мнениеот Glove » Съб 05 окт 2013 22:48

Значи накратко колата е пълен "дроб". Това дето трябвало да се пълни с масло, най-вероятно е така наречената визкомуфа, което означава че в момента е само x2. За тези пари малко са му повечко, за това което е останало от него.

П.С.
Зависи от тебе колко пари и желание имаш да го възтановиш и да му се радваш.

extrac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот extrac » Нед 06 окт 2013 14:55

:cry ОК за какви пари говорим за да се оправи това, да е както трябва?

Потребителски аватар
Glove

Мнениеот Glove » Вто 08 окт 2013 20:45

На скоро един колега от форума си прави неговото синхро, говоря за напълно пребоядисване на колата с ремонтите по купето, колата беше останала само на купе и гуми, всичко бе свалено до ламарина. това му удоволствие бе около 2000-2500лв. Да си оправиш визко муфата, вече съм загубил дирите и цените, но може да се пита.

До тук мисля че стига, но пак казвам желание, ентусиазъм и средства.

extrac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот extrac » Пон 14 окт 2013 15:35

За тая виско никъде не намирам инфо търсих в отдел synchro и какво беше там и без успех...
Ще видим сега той човечеца ми я смъкна на 1200 цената и ме притеснява да няма нещо друго дето да не знам че бая лесно свали

Потребителски аватар
Glove

Мнениеот Glove » Вто 22 окт 2013 0:38

Това е твоя човек:
vasstop

renault_19
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот renault_19 » Сря 23 окт 2013 19:11

Каква ти е идеята за тази кола, ако ще ходиш градско до работа по 5-6-7-8км на ден вземи си една лада нива да не ти пука къде паркираш и какво се случва.Зимата ма ли пряспа няма ли ,чистено ли е или не. Изобщо като нямаш пари за кола да се хвърляш на нещо което е извадено зорлем от двора на вторични суровини не е много добра идея. Ще я пазариш колата 1400лв па 1200лв, а като трябва да дадеш 500лв сега за хубави зимни гуми, това синхро без хубави гуми не върви.Ако искаш да ходиш зимата по Банско,Боровец,Пампорово по хотели ,джакузита-макузита и подобни пак нещо не се връзва тази кола. Преосмисли си нещата още един път да не се навътриш гадно :drunk
Успех.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”