Избор на GOLF 4 GTI
- Legolas
- Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Избор на GOLF 4 GTI
Здравейте колеги, спрял съм се на GOLF4 1.8T.
Огледах към момента какво се предлага и отбрах следните, не че има голям избор:
http://www.cars.bg/c148566
http://www.cars.bg/c326518
Аз клоня към първата, според Вас дали си заслужава?
Най-вече търся точно това, което е от снимката бежава кожа, сравнително запазена, забележки да няма отвън. Сега откъм двигател, ходова част, трансмисия и т.н. ще се ходи при доверени хора да я погледнат.
Кола от автокъща не бих си взел, имам познат, който внася коли от италия и това също е опция, но не знам колко време ще чакам, а вече съм доста нетърпелив.
Поболял съм се на последък по 4-ките и ще се присъединявам към голямото семейство скоро :).
Някой и друг коментар няма да ми е излишен, особено ако някой познава двете коли.
Благодаря!
Огледах към момента какво се предлага и отбрах следните, не че има голям избор:
http://www.cars.bg/c148566
http://www.cars.bg/c326518
Аз клоня към първата, според Вас дали си заслужава?
Най-вече търся точно това, което е от снимката бежава кожа, сравнително запазена, забележки да няма отвън. Сега откъм двигател, ходова част, трансмисия и т.н. ще се ходи при доверени хора да я погледнат.
Кола от автокъща не бих си взел, имам познат, който внася коли от италия и това също е опция, но не знам колко време ще чакам, а вече съм доста нетърпелив.
Поболял съм се на последък по 4-ките и ще се присъединявам към голямото семейство скоро :).
Някой и друг коментар няма да ми е излишен, особено ако някой познава двете коли.
Благодаря!
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Re: Избор на GOLF 4 GTI
Определено на мен повече ми харесва 1 - та кола !
-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 2.0 GTI 115 1994
1 е правилният избор според мен 

- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
и аз съм пред същата дилема колега
аз също мисля,че синият голф изглежда по-добра инвестиция...
а и голфът от втората обява се продава вече доста време тъй,че може би има причина
и на мен ми писна да звъня на автокъщи и да ме лъжат...вече месец седя на скорост и чакам да изскочи нещо
набелязах един и сега водим преговори
аз също мисля,че синият голф изглежда по-добра инвестиция...
а и голфът от втората обява се продава вече доста време тъй,че може би има причина
и на мен ми писна да звъня на автокъщи и да ме лъжат...вече месец седя на скорост и чакам да изскочи нещо

набелязах един и сега водим преговори

- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Който и екземпляр да избереш, води го на доктор да му прегледа турбината в какво състояние е. Не, че е коооой знае колко скъпо, но все пак ще ти трябват поне 1000лв. за евентуална смяна на турбината.
Иначе мен ми се виждат много 6000лв. за първия голф

- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
xploda написа:Който и екземпляр да избереш, води го на доктор да му прегледа турбината в какво състояние е. Не, че е коооой знае колко скъпо, но все пак ще ти трябват поне 1000лв. за евентуална смяна на турбината.
И на мен! Отделно няма никакво инфо в обявата, лично аз повече харесвам №2. Най-добре ги виж и 2те и която ти допадне тя да е :) Естествено проверка преди покупка :)
Успех

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Много странно втората обява няма нито една снимка в купето...Рекарото не се вижда.
Какво ли се крие там...
Какво ли се крие там...

- Legolas
Аз за диагностика мога да му направя при един тест в джижение, имам VAG-Com. Само трябва да си сваля стоковите работни режими, за да имам база за сравнение. До сега карах ТДИ и му знам и кътните зъби, но ми се иска нещо по-пъргаво а и атмосферен мотор не ми се кара, скучно е.
Относно прегледа със сигурност ще се провери при Ники от Герман, дано само нямат много коли на главата, Мишо също ще я преслуша, аз на други хора не бих се доверил така или иначе.
То ясно, че купувам кола на старо и няма как да е всичко на 6 и само да карам, такъв термин няма. Въпроса е, че искам по-подържана кола, да има някаква история. Да ми каже какво е за смяна и да го сменям, а не да ме изненадва по време на път.
Турбото е последното нещо, което ме притеснява.
Цената на фона на останалите може да е малко по-висока, но всичко се коментира. Ще звънна да я видя и ако има възможност уикенда да я погледна и на живо.
Относно прегледа със сигурност ще се провери при Ники от Герман, дано само нямат много коли на главата, Мишо също ще я преслуша, аз на други хора не бих се доверил така или иначе.
То ясно, че купувам кола на старо и няма как да е всичко на 6 и само да карам, такъв термин няма. Въпроса е, че искам по-подържана кола, да има някаква история. Да ми каже какво е за смяна и да го сменям, а не да ме изненадва по време на път.
Турбото е последното нещо, което ме притеснява.
Цената на фона на останалите може да е малко по-висока, но всичко се коментира. Ще звънна да я видя и ако има възможност уикенда да я погледна и на живо.
- Legolas
xalerrelax написа:Много странно втората обява няма нито една снимка в купето...Рекарото не се вижда.
Какво ли се крие там...
И аз това веднага забелязах, но аз предпочитам кожа, а червено кожено рекаро едва ли е вътре в голфа иначе със сигурност щеше да има снимка :).
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Лично мнение! Не се спирай на 1вата
Най-добре ги виж и 2те, така ще имаш реална представа и ще можеш да сравняваш. Колкото до кожата, само на място можеш да прецениш какво и е състоянието, снимките много лъжат 

- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
Аз лично бих гледал двигателя и турбината да са наред. Бежов салон се намира и се прави много по-лесно.
- Legolas
Ще се гледа всичко разбира се, но и не ми се чака много, защото мисля, че отивайки към зимата предлагането ще намалее.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Втория гледам има стикер на задния номер,може би някой колега познава собственика и колата му 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Legolas написа: но и не ми се чака много, защото мисля, че отивайки към зимата предлагането ще намалее.
Колега, не бързай с покупката! И аз бях на твоя хал и от бързане го видях червен! Както са казали хората, ако ти се "работи много, седни ще ти мине". Според мен и 2-те коли не си струват, разбира се това е моето виждане, и не го налагам! Изчакай, колите няма да свършат, особено 4-ките, барутници колкото искаш, хубавата кола, се намира трудно! Дано го разбереш, но по-лесния начин!

- calidad
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 2.0 AZH 4motion
- Контакти:
На мен ми харесва повече втората, защото момчето както виждам си я е правило за себе си! Не знам защо я продава, но е бил мераклия и не изглежда зле! Никой няма да взема Санта Моника, слага ксенон, акумулатор и т.н на кола за продаване а и автокаско !
за втората а и е по евтина.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”