Някой има ли мнение за автокъщи в Харманли

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
dokit0
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Някой има ли мнение за автокъщи в Харманли

Мнениеот dokit0 » Нед 20 окт 2013 14:14

Здравейте, колеги! Решил съм да влизам в сектата и от известно време си търся Пасатче. След обикаляне на Горубляне, Дупница,с. Труд и по хасковския край се спрях на 2 избора. Този http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11380352819504378&f1=details&slink=4jk4cd е от Горубляне и като цяло изглежда добре има няколко изкривявания по ламарините и често срещания дефект с халф фис-а. А този http://www.cars.bg/c447926 е в Харманли и като цяло е по-запазен и на по-ниска цена, но съм чувал от много познати, че автокъщите в Харманли са пълни с измамници, но къде не са. Някой има ли наблюдения за тази автокъща?

batmit
Автомобил: Golf IV
Двигател: AKL 2000

Re: Някой има ли мнение за автокъщи в Харманли

Мнениеот batmit » Нед 20 окт 2013 14:31

Аз съм чувал, че измамниците са от Горубляне и Дупница. Но това са само предположения. Гледай хубаво, покарай, накарай ги да я измият - виждат се всички забележки, когато е измита, и ако ти хареса взимай. Успех!

renault_19
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот renault_19 » Нед 20 окт 2013 15:39

Е то измамници на Горубляне и Дупница....няма какво толкова да те измамят като цяло.
Просто не продават кола без удар ,дори много удари, към входовете на София всеки ден се виждат автовози и какво се кара в тях. Колите се ремонтират страшно скапано, джамбазите искат някой да ги изпъне и боядиса без пари,съответно няма кола на която бронята и фаровете да са напаснати като хората. Няма и кола на която да не е сложен най-стария и скапан акумулатор и гуми. Ако някоя кола дойде с читави гуми или акумулатор с маркировка от преди 1-2 години просто се свалят.На някой примерно ако му трябва турбина и се види че е читава сваля се ,продава се и се слага някаква турбина на доизживяване. Горе долу това е,ако човек се спре на такъв автомобил е хубаво да се пазари за цената максимално че да му остане някой лев да я стегне.
Ако не те притеснява че броните и калниците не са много напаснати и трябва да смениш половината неща по колата сигурно ще я вкараш в ред и ще мине още доста километри.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 20 окт 2013 15:44

Преди да я купиш, "Дадената кола" дали от Дупница, Горубляне и т.н задължително я качи на канал, и огледай купето и окачването, не купувай кола на късмет или както се казва на сляпо, каквото се погоди!
Не разчитай на късмета само! Закарай човек който разбира и още с поглед ще ти каже, дали колата е магерена! :th_up

dokit0

Мнениеот dokit0 » Нед 20 окт 2013 16:14

Разглеждал съм я със собственик на автокъща в Горубляне, който много добре знае какви магарии правят колегите му. Ясно ми е, че нещо й е скапано, но въпроса е колко точно е скапано, а що се отнася до Харманлийската - тя ми е по-близо, боядисвани са част от елементите от интериора и волана е покрит с този отвратителен кожен "капут", но от към двигател и ходова част е много добре. Мисля, че тази ще е просто трябва да изчакам до другата седмица за да се върна от София за втори по-обстоен преглед :biggrin

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Нед 20 окт 2013 16:18

Като цяло не бих взел нито единия.Просто не обичам дизел.
Ако избирам-горублянският ми по-харесва.Салонът му е по-хубав.Като цяло самата кола ми се струва по-читава.Харманлийския шпор не виждам кое му е запазеното?
Погледни как са стегнали волана като ХЕЧ.Маншона на скоростният лост е сменян.
Абе и двете кочини са над 450 000км.
Нов внос,дизел,14 годишни талиги,само на 135 000км.
Баси измекярите. :thumb_down

dokit0

Мнениеот dokit0 » Нед 20 окт 2013 16:21

И на Горублянския също волана му е сменян/претапициран и съм наясно, че са на много повече км отколкото пише, но също така знам, че поддържан VW TDI двигател държи спокойно над 500к км, така че...

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Нед 20 окт 2013 16:31

Е да.Те тия са тука-тука!
:beer

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”