Някой има ли мнение за автокъщи в Харманли
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Някой има ли мнение за автокъщи в Харманли
Здравейте, колеги! Решил съм да влизам в сектата и от известно време си търся Пасатче. След обикаляне на Горубляне, Дупница,с. Труд и по хасковския край се спрях на 2 избора. Този http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11380352819504378&f1=details&slink=4jk4cd е от Горубляне и като цяло изглежда добре има няколко изкривявания по ламарините и често срещания дефект с халф фис-а. А този http://www.cars.bg/c447926 е в Харманли и като цяло е по-запазен и на по-ниска цена, но съм чувал от много познати, че автокъщите в Харманли са пълни с измамници, но къде не са. Някой има ли наблюдения за тази автокъща?
-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL 2000
Re: Някой има ли мнение за автокъщи в Харманли
Аз съм чувал, че измамниците са от Горубляне и Дупница. Но това са само предположения. Гледай хубаво, покарай, накарай ги да я измият - виждат се всички забележки, когато е измита, и ако ти хареса взимай. Успех!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Е то измамници на Горубляне и Дупница....няма какво толкова да те измамят като цяло.
Просто не продават кола без удар ,дори много удари, към входовете на София всеки ден се виждат автовози и какво се кара в тях. Колите се ремонтират страшно скапано, джамбазите искат някой да ги изпъне и боядиса без пари,съответно няма кола на която бронята и фаровете да са напаснати като хората. Няма и кола на която да не е сложен най-стария и скапан акумулатор и гуми. Ако някоя кола дойде с читави гуми или акумулатор с маркировка от преди 1-2 години просто се свалят.На някой примерно ако му трябва турбина и се види че е читава сваля се ,продава се и се слага някаква турбина на доизживяване. Горе долу това е,ако човек се спре на такъв автомобил е хубаво да се пазари за цената максимално че да му остане някой лев да я стегне.
Ако не те притеснява че броните и калниците не са много напаснати и трябва да смениш половината неща по колата сигурно ще я вкараш в ред и ще мине още доста километри.
Просто не продават кола без удар ,дори много удари, към входовете на София всеки ден се виждат автовози и какво се кара в тях. Колите се ремонтират страшно скапано, джамбазите искат някой да ги изпъне и боядиса без пари,съответно няма кола на която бронята и фаровете да са напаснати като хората. Няма и кола на която да не е сложен най-стария и скапан акумулатор и гуми. Ако някоя кола дойде с читави гуми или акумулатор с маркировка от преди 1-2 години просто се свалят.На някой примерно ако му трябва турбина и се види че е читава сваля се ,продава се и се слага някаква турбина на доизживяване. Горе долу това е,ако човек се спре на такъв автомобил е хубаво да се пазари за цената максимално че да му остане някой лев да я стегне.
Ако не те притеснява че броните и калниците не са много напаснати и трябва да смениш половината неща по колата сигурно ще я вкараш в ред и ще мине още доста километри.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Преди да я купиш, "Дадената кола" дали от Дупница, Горубляне и т.н задължително я качи на канал, и огледай купето и окачването, не купувай кола на късмет или както се казва на сляпо, каквото се погоди!
Не разчитай на късмета само! Закарай човек който разбира и още с поглед ще ти каже, дали колата е магерена!
Не разчитай на късмета само! Закарай човек който разбира и още с поглед ще ти каже, дали колата е магерена!

-
Разглеждал съм я със собственик на автокъща в Горубляне, който много добре знае какви магарии правят колегите му. Ясно ми е, че нещо й е скапано, но въпроса е колко точно е скапано, а що се отнася до Харманлийската - тя ми е по-близо, боядисвани са част от елементите от интериора и волана е покрит с този отвратителен кожен "капут", но от към двигател и ходова част е много добре. Мисля, че тази ще е просто трябва да изчакам до другата седмица за да се върна от София за втори по-обстоен преглед 

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Като цяло не бих взел нито единия.Просто не обичам дизел.
Ако избирам-горублянският ми по-харесва.Салонът му е по-хубав.Като цяло самата кола ми се струва по-читава.Харманлийския шпор не виждам кое му е запазеното?
Погледни как са стегнали волана като ХЕЧ.Маншона на скоростният лост е сменян.
Абе и двете кочини са над 450 000км.
Нов внос,дизел,14 годишни талиги,само на 135 000км.
Баси измекярите.
Ако избирам-горублянският ми по-харесва.Салонът му е по-хубав.Като цяло самата кола ми се струва по-читава.Харманлийския шпор не виждам кое му е запазеното?
Погледни как са стегнали волана като ХЕЧ.Маншона на скоростният лост е сменян.
Абе и двете кочини са над 450 000км.
Нов внос,дизел,14 годишни талиги,само на 135 000км.
Баси измекярите.

-
И на Горублянския също волана му е сменян/претапициран и съм наясно, че са на много повече км отколкото пише, но също така знам, че поддържан VW TDI двигател държи спокойно над 500к км, така че...
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Е да.Те тия са тука-тука!

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”