Да изберем най-добрия голф 1 от наличните обяви-помагайте :)
Да изберем най-добрия голф 1 от наличните обяви-помагайте :)
Накратко всичко е описано в заглавието, моля колегите , които се ровят често по обявите и попаднат на читав голф 1 или колеги , които продават своите бижута да дават своите предложения тук.
Изискване - да не е кабрио, да бъде с две врати за предпочитане, но може и с 4. Годината не е от значение. Да не се разпада, не се търси перфектен интериор и т.н. Искам здраво купе, редовни документи без сериозни липси.
за сега съм се спрял на тези двата
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11363364923226307&f1=details&slink=4hhcdr
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11371807287452483&f1=details&slink=4hhcdr
като синия ми допада много като състояние . За начало ще се движи със собствения си двигател. По натам ще видим накъде ще го отвее вятъра.
Изискване - да не е кабрио, да бъде с две врати за предпочитане, но може и с 4. Годината не е от значение. Да не се разпада, не се търси перфектен интериор и т.н. Искам здраво купе, редовни документи без сериозни липси.
за сега съм се спрял на тези двата
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11363364923226307&f1=details&slink=4hhcdr
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11371807287452483&f1=details&slink=4hhcdr
като синия ми допада много като състояние . За начало ще се движи със собствения си двигател. По натам ще видим накъде ще го отвее вятъра.
Последна промяна от DoH_KuXoT на Вто 15 окт 2013 20:34, променено общо 1 път.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Искам да купя голф1 за проект,но не намирам читав старт.
Червената е от последните единички и части за нея по-лесно се намират, но не е толкова ретро колкото синята
Малкия стоп вече почват да стават наистина ценни.

колеги ще ходя да гледам синия голф, някой може ли да сподели мнение по снимките на какво да обърна внимание, че не знам на този автомобил какви са му тънкостите и какво точно да се внимава
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
За тоя Голф, който междувпрочем се продава повече от година, някой колега беше споделил, че бомбетата му отпред са доста шупнали. Според мен ще се разходиш излишно, ако наистина е така.
Такава стара кола според мен трябва да я огледаш много внимателно за ръжди, да не ти пробутат кола, която се държи на боята си
Щото вече и части трудно се намират.
Такава стара кола според мен трябва да я огледаш много внимателно за ръжди, да не ти пробутат кола, която се държи на боята си

ще се разходя пък ще видим. Ако я има някъде коментирана след оглед от колега ще ми е много полезно да прочета какви са били впечатленията.
днес ходих да гледам автомобила, бомбетата са поизгнили, предните носачи са били скъсани от купето и заварявани, пода е кърпен. Боядисвана е преди предната продажба , но е напъпила навсякъде. Като цяло не е нещо отчайващо, но определено, не екола , която да се вземе , да й се наредят джанти, окачване, некой по-силен двигател и да доставя удоволствие, по-скоро е проект , който да започне от нулата, кърпене, подсилване, боядисване цялостно, подмяна на повечето детайли и т.н. имаше и нещо друго което ме учуди, колата е с новите номера а е със старите хартиени талони с двете страници.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Да изберем най-добрия голф 1 от наличните обяви-помагайт
Така и предполагах, че ще е барутник. Щом са изгнили бомбетата няма как да е читава на другите места
Не бързай с покупката, може да изпадне нещо интересно.

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Демек купуваш един получаваш два(поне така пише в обявата)Тоя не изглежда зле,само дето е 5 врати,ама нищо.
предполагам става въпрос за голото купе отзад + дреболии, интересна идея ми идва от голото купе , за едно ремарке от задната част на купето, с еднакви джанти и стил като голфа, който ще го дърпа, но да не бързаме, ще го видя и ще споделя какво е на живо.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Идеята с ремаркето е
Дано се окаже читав

Дано се окаже читав

-
- Автомобил: Mercedes 200E W124
- Двигател: 2.0 16V M111.940
Идеята с ремаркето наистина е много добра, но тук някъде се коментираше, че не е възможно според законите да се регистрират такива ремаркета.
http://www.cars.bg/c329074 Тази обява гледал ли си? Снимките са подозрително с лошо качество и пипани на някаква програма вероятно, но може поне да звъннеш.
http://www.cars.bg/c329074 Тази обява гледал ли си? Снимките са подозрително с лошо качество и пипани на някаква програма вероятно, но може поне да звъннеш.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
На червения гледам шофьорската врата отвътре е синя и отвън не е сниман от тази страна.Отивай направо на място за да добиеш реална представа 

-
- Автомобил: Volkswagen Golf mk3
- Двигател: 1.8 ABS 12.1991 2.0 ABF 04.1994
червения голф от първия ти пост е Варненски и до колкото знам е добре поддържан от към окачване и двигател е обслужен само по купето има забележки :)
- wmalevski
- Автомобил: Golf Mk5
- Двигател: R32 DSG
Иво имаше планове май да се разделя с някоя от едениците си, ако не се е разделил, потърси го, ника му във форума е 420 http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=114707, аз ако вземах сега еденица, бих тръгнал от хора като него, разбира се цената няма да е като на изброените, но пък и състоянието ще е коренно различно
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”