bora 1.8 t
-
- Автомобил:
- Двигател:
bora 1.8 t
здравейте значи леля ми докара vw bora 1.8 t 20 v от англия на реални 102000км колата е много хубава направо си мирише на ново в нея дава ми я за 3000 лв 2001г ама аз не разбирам какво да и гледам дори ли са тия мотори интересува ме всичко и + и - моля помагайте газ може ли да се сложи и така нататак
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: bora 1.8 t
виж сега мотора е добър като цяло,но както всеки двигател и този си има слабите места. единствено мога да ти дам съвет като човек който кара 1.8Т само че голф и от професионална гледна точка щото имам сервиз. най-важно съединителя тресе ли при потегляне,пак колата е със двумасов демпферен маховик или по просто той ситрува около 500-800 лева говориме за нов! също така е важно турбото да е в добро състояне! това мога да ти кажа ако те интересува нещо друго питай. А да за Газ няма смисъл, или по добре ако ще слагаш газ си вземи агрегат без турбо!
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Шо да няма смисъл?
Газта е 1 лев,бензина е 2.50
Ако имаш пари да я поддържаш я взимай.
Аз нямам пари за 1.8т Ваг,затова ще карам 1.8 16в опел
Газта е 1 лев,бензина е 2.50
Ако имаш пари да я поддържаш я взимай.
Аз нямам пари за 1.8т Ваг,затова ще карам 1.8 16в опел

-
- Автомобил:
- Двигател:
Карах колата ништо не тресе бих казал че е доста добра ама тва е мое мнение а аз не сам майстор не разбирам много ако имаш малко време да ми отделиш пиши ми на лично да те питам някои работи
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Сервизи по вашия край няма ли?
Една диагностика, мнение на човек, който разбира малко от автомобили и скачай. Цената е доволно ниска, дори за англичанка.
Апропо - това е единственото, което би ме отказало от тази кола - десния волан
Една диагностика, мнение на човек, който разбира малко от автомобили и скачай. Цената е доволно ниска, дори за англичанка.
Апропо - това е единственото, което би ме отказало от тази кола - десния волан

- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Съединител с притискател от mk3 vr6 ~ 250
Маховик от mk3 vr6/abf ~ 50/от морга/
Ето ти решение на проблемния и скъп съединител.
Ама има друго. Тия чужденци много карат с лонг лайф масла и мотора може да е задръстен с боклук. Ако се кара пенсионерската това не е проблем, но започне ли да се понастъпва ще има ядове.
Маховик от mk3 vr6/abf ~ 50/от морга/
Ето ти решение на проблемния и скъп съединител.
Ама има друго. Тия чужденци много карат с лонг лайф масла и мотора може да е задръстен с боклук. Ако се кара пенсионерската това не е проблем, но започне ли да се понастъпва ще има ядове.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”