Здравейте,
След доста лутане сред това какъв автомобил да си взема, без изненади - VW Polo надделя. Сега търся и оглеждам оферти които да разгледам за посоченият по-горе модел. Но търся и съвет/мнение за това какъв точно модел Поло да закупя, колата ще я карам основно в градска среда като доста активно ще е 2-3 месеца/година а през останалото време от баща ми ... 5-6 пъти/месец. Решил съм да закупя модела който е 2002-2005(гледам доста добри оферти за междинния 2000-2002, какво ви е мнението за него?), бензиновите (а дизелите струват ли си?), чудя се дали да купя тази с двигател около 65 коня или тази от 75. Кой бихте ми препоръчали като икономичност и по-лесен сервиз? Като цяло колите ги оглеждам с човек който работи в сервиз на голяма спедиторска фирма и си разбира доста, но съм на мнение, че е огромен плюс да се питат и собствениците и тяхното мнение за модел, двигател както и други специфични неща при покупката на Поло-то.
Предварително благодаря за помощта.
Съвет VW Polo бенз. IV (9N 2002-2005)
- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Re: Съвет VW Polo бенз. IV (9N 2002-2005)
Колега, гледаш кое колко харчи, гледаш къде го караш най-често, гледаш цените на горивата, гледаш си в портфейла и избираш ;) Всички коли втора употреба са чист късмет - или удряш на читава, или хвърляш куп пари и я правиш читава. Успех и дано удариш първия вариант! 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”