Мнение за Пасат.

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
blanko
Автомобил:
Двигател:

Мнение за Пасат.

Мнениеот blanko » Чет 31 окт 2013 13:06

Здравейте колеги,харесал съм си този Пасат http://www.cars.bg/c455428 и тъй като колата се намира в Благоевград, а аз съм от доста далеч, ще помоля ако някой има възможност да я погледне,и да ми дадете някакво мнение за колата.Предварително благодаря. :beer

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Re: Мнение за Пасат.

Мнениеот vinixxx » Чет 31 окт 2013 16:22

тва е разпорено от каране,претапициран волан,шита шофьорска седалка и още мн работи може да излезнат на огледа.виж нещо друго е моя съвет

Потребителски аватар
pEsHkyY
Автомобил: VW Passat B5 1998
Двигател: AFN++++

Мнениеот pEsHkyY » Чет 31 окт 2013 17:07

Ех тези експертни мнения бре... и моя волан като е правен та какво, излиза, че колата ми за нищо не става ли? Айде малко по-сериозно ... Ходи виж колата, направи и диагностика, покарай и се ослушвай дали тропча и лопча и така. Има достатъчно теми какво да се гледа при покупна на автомобил. Иначе мойто мнение е да се ориентираш една година по-нагоре. Този пасат е от първите генерации - зелен с оранжевите мигачи :th_up. Също надявам се не вярваш на "реалните километри" :mhihi

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Чет 31 окт 2013 19:03

Тя че е разпрана от каране е ясно, и километрите са реални ама х 5, този три лъчев волан предлагал ли се е като опция през 97г. :mhihi

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Чет 31 окт 2013 19:18

не е нужно да си експерт,за да различиш кош от що годе пазена кола.
а за този екземпляр дори няма никъв смисъл да са бие път.кво си мислиш че ша постигнеш с една смешна диагностика,нима джамбазина не е изтрил грешките.
така като я гледаш тая кола без номерата ще може ли да са кара и тества,пишеш колкото да кажеш нещо :dummy :dummy

Потребителски аватар
pEsHkyY
Автомобил: VW Passat B5 1998
Двигател: AFN++++

Мнениеот pEsHkyY » Чет 31 окт 2013 19:33

Добре, няма да споря със по-знаещите от мен :beer

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Чет 31 окт 2013 19:39

те знаят много, защото ги гледат тея коли само по снимки.Дори идея си нямат какво е да поддържат такава кола.В днешно време излиза, че за да си оправиш кожения волан, който в най добрия случай се протрива към 100000км, не е правилно :) и който не жали средства по колата си и оправя неща, които го дразнят е мошенник.Евала пичове.По темата... освен волана не видях нищо толкова смутително в обявата, освен цената.Безбожни пари за нов внос кола, която в най добрия случай ще ти излезе около 5500лв.

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Вто 05 ное 2013 17:15

Аз лично имам ужасни впечатления от тази автокъща, гледах една кола там преди няколко години, пълно е с кошници, шефа се опитва да играе на дребно. Никога не бих се върнал. Определено не препоръчвам кола от там.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 05 ное 2013 17:25

Точно тази кола, я гледам от близо 4 месеца! И в Мобиле има обява! Преди 5 години си купих регистрирана кола от Благоевград, от човек! Е такава грешка няма да направя 2-ри път!
Ако си мислиш колега, че за 3 бона и половина, ще намериш читава кола, значи не си патил достатъчно!
Моя съвет е да намериш след време оше 2 бона и тогава да тръгнеш да купуваш кола!
Моето наблюдение и опит от години е, че под 5 бона кола не се намира читава! :cry
Ако не правиш купе, ще правиш двигател, вярно има и случаи когато и купето и двигателя са здрави, ама тези коли не попадат в автокъщите, а направо се продават на точните хора!

robinhostar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот robinhostar » Сря 06 ное 2013 22:06

Съмнително ниска цена и то за автомобил с поставен газов инжекцион. Отиди и я огледай детайлно с човек,който разбира все ще излезе нещо. От снимки няма как да придобиеш предсава.
btw само на мен ли ми се струва,че цветът на десния калник е различен от този на вратите?

ceko84
Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
Двигател:

Мнениеот ceko84 » Сря 06 ное 2013 23:07

robinhostar написа:Съмнително ниска цена и то за автомобил с поставен газов инжекцион. Отиди и я огледай детайлно с човек,който разбира все ще излезе нещо. От снимки няма как да придобиеш предсава.
btw само на мен ли ми се струва,че цветът на десния калник е различен от този на вратите?

Не само калника,а и предния капак.Колега скоро си купи Пасат 1.9 TDI AFN 97 г. от Монтана за 3000 бона,колата е бита но за сега няма никакви проблеми.Мисля че за Пасат от края на 90-те години 5000 бона са много,както е писал колега по нагоре.

robinhostar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот robinhostar » Чет 07 ное 2013 8:23

Колкото и да е странно около 5-те бона се въртят тези пасати или по-читавите от тях. Просто държат цена. Наскоро обикалях и търсих същия Пасат и се оказа не лесна задача. Накрая намерих и то не без някоя и друга забележка. В крайна сметка всичко е късмет.

Потребителски аватар
blanko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blanko » Чет 07 ное 2013 18:05

Колеги,ходих до Пловдив но и там не харесах кола. Понеже съм от Хасково, и мисля да ходя към Стара Загора, Казанлък,Габрово и Велико Търново. Та може ли да ми кажете дали има повечко авто къщи в тези градове. За да знам дали да отива да търся натам кола. Или да се ориентирам на другаде? Като кола търся Пасат B5 или Голф 4 бензин.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Чет 07 ное 2013 18:25

Не си губи времето да обикаляш в Габрово и Търново, понеже живея в района и не веднъж съм ходил да търся кола за себе си или за приятел, най откровенно ти казвам че колите които се продават там са пълна скръб.
Това което мога да ти кажа е от Хасково да караш направо към София и там да си търсиш кола!
В Плевен също има предлагане и доста автокъщи НО за двата пъти в които съм ходил там да търся кола останах крайно разочарован, с три думи блъскани, мазани, правени.

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Чет 07 ное 2013 19:52

Само поправени тоталки така ли?В столицата може да се нагледаш на такива, не в по--малките градчета.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”