Здравейте колеги , до скоро карах Г4 TDI-110 к.с. Искам да взема пасат в момента и съм харесал конкретния модел. Молбата ми е следната , колеги който са запознати с този модел пасат да си кажат мнението относно поддръжката на този автомобил- скъпи ли са частите(ремъци,ролки...) , здраво ли му е окачването , какъв разход да очаквам(има газов инж.)
Данъка според он лине калкулатора за данък МПС ми излезна 322 лв за София. Ще съм благодарен на всеки който сподели нещо за този Пасат.
Питане за Пасат 5.5 2.8 V6 4x4
Re: Питане за Пасат 5.5 2.8 V6 4x4
Здравей колега! От около месец съм със същия Пасат, за който говориш - 5,5 2.8 v6 4motion. Не мога да ти отговоря абсолютно точно на всички въпроси, понеже съм от доста скоро с колицата, но бих споделил каквото знам за нея. Относно пълно обслужване говорим за сума около 700лв (ориентировъчно), смяна на масло правих миналата седмица - 180лв с Total 5w30 + маслен филтър, момчетата ми препоръчаха това масло като най-добра алтернатива на Castrol Edge и като цяло подходящо масло за "бегачки". За окачването на фона на нашите пътища май е трудно да определим кое е здраво и кое не е. Разход на газ в момента ми дава около 14,15 извънградско и 20,21 градско, но това е, защото газовия инжекцион, който е слаган не е най-добрият вариант и след като говорих с човека, който се занимава с газовите уредби и инсталации би трябвало да смъкнем разхода до 14,15 смесено след изчистване на някой грешки.. Надявам се да съм бил полезен :)
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”