vw поло 2000г./2001г. бензин
vw поло 2000г./2001г. бензин
Здравейте,нов съм в сайта,който е много хубав и ми хареса.Относно това и аз имам едно питане към всеки,който може да ме посъветва.Та реших да си купувам кола и се спрях на vw поло 2000г./2001г. бензин,само не знам кой да избера понеже 1.4mpi има два двигателя 60/75 коня,кой е по добър,а и мисля да му слагам газ?Благодаря ви предварително... :)
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: vw поло 2000г./2001г. бензин
Те и двата стават за Газ, но при единия иска ГИ (газов инжекцион) а другия мисля по-старата година е М.о(Моно инжекцион) и при него става газ, без инжекция! Дефакто търси стария мотор да не е МПИ!
Мисля бяха до 98 година моното! Тези които си посочил са с пластмасови колектори и само инжекцион!
Мисля бяха до 98 година моното! Тези които си посочил са с пластмасови колектори и само инжекцион!
- RZ01
- Автомобил: Seat Ibiza 6L
- Двигател: 1.9TDI ASZ
търси да не е с пластмасови колектори, щом ще го газифицираш 

Благодаря ви много,но мисля да е инжекцион,зна4и няма ядове,с който и от двата мотора да е.А и имам още един въпрос.Четох,4е нещо били проблемни със скоростната кутия,по какво да позная ако не е читава?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
За моторите - която е по-запазена нея вземи.
За колекторите - няма значение с какви е, понеже така или иначе ще й сложиш ГИ
За скоростите - проблемна е кутия, която поради някаква причина е останала без масло, ако предният собственик не е позволил това и е отстранявал течовете своевременно - проблеми няма да имаш.
За колекторите - няма значение с какви е, понеже така или иначе ще й сложиш ГИ
За скоростите - проблемна е кутия, която поради някаква причина е останала без масло, ако предният собственик не е позволил това и е отстранявал течовете своевременно - проблеми няма да имаш.
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
60-то к.с. е по-евтин вариант , като обслужване.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”