Кола от Швейцария, плюсове или минуси.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Кола от Швейцария, плюсове или минуси.
Колеги някой знае ли какво е състоянието та колите внасяни от Швейцария,за Австрия и Германия ,ясно-гнилочи.Също ме интересува ,ако се купи от автокъща митото кой го плаща,джамбазина ,като я внесъл или будалата купувач.Благодаря за мнението ,ако някой е запознат.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Кола от Швейцария,плюсове или минуси.
Въпроса е не от къде е колата а дали си склонен да си платиш за качеството което искаш
-
- Автомобил:
- Двигател:
my heart iS iCe написа:Колега, аз лично не съм попадал на добра кола от Австрия, или Германия! Повечето са решето от ръжда!
Ще постна една снимка на кола от Нет-а внос от Швейцария! Колата е на 200 хил км. 2007 година, определено си струва, но лугата си казва думата, праговете са хлътнали и след време няма да може да се вдига на крик, на снимката си личи! Само това ме спира да си купя кола от там! Докато от Италия, този проблем го няма, но двигателите там рядко се потдържат!
А относно митото, ако не е платено джамбазина ще ти каже, или когато отидеш в кат, ще споменат не се притеснявай! В повечето случай го плащат, но това ти е най-малкият проблем!
Ако купуваш коли от тези държави, за лична и нямаш гараж, вярвай ми, че повече от 4 години макс 5 няма да издържи и ръждата ще ви раздели!
п.п Ето и обявата http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11386002179524995&f1=details&slink=59l59w
Сложно,тази е 2007 , а аз ще гледам 2003-04 трябва вече да е изгнила.Ще видя ,все пак ще мина на оглед, иска ми се да е италианка ,ама бог знае какво ще намеря. В Плевен като гледам масово се вкарват от Швейцария,явно им правят бърз лифтинг и ги засилват.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Колега, има вече писано по въпроса - например: Кола от Швейцария или Германия?
Нов внос Швейцария ? плаща ли се екотакса и колко?
В търсачката има още доста теми.
Моля попрочети малко и ако имаш други въпроси - пиши в съответната тема.
Нов внос Швейцария ? плаща ли се екотакса и колко?
В търсачката има още доста теми.
Моля попрочети малко и ако имаш други въпроси - пиши в съответната тема.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”