Мнение относно Митсубиши колт

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
MarinKK
Автомобил:
Двигател:

Мнение относно Митсубиши колт

Мнениеот MarinKK » Сря 03 сеп 2014 19:23

Колеги има ли от вас такива които са имали такъв модел Колт. Става Въпрос за Колт 5 та генерация 1.6 90 коня 97 година. Да кажете как са тези колички ? Прилагам и снимка да видите за какво става на въпрос / примерна е /
П.П : Колеги ако някой продава Голф 1.8-90 коня със газ и спортно окачване съм готов да чуя оферти. Иначе Колта ми е 1 ви избор и до седмица или 2 ще е мой ! Благодаря предварително.
Прикачени файлове
mitsubishi-colt-1.6-02.jpg

Потребителски аватар
Dagestan
Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
Двигател: AGN 2000

Re: Мнение относно Митсубиши колт

Мнениеот Dagestan » Сря 03 сеп 2014 19:51

Имам някакви наблюдения над Колт 4-та генерация 1.6 115к.с. Доста стегната и приятна количка. Позицията на седене е много ниска, което аз намирам за минус, поради трудното влизане и излизане, но пък дава усещане за голяма стабилност. С този двигател е като стреличка, този, за който питаш е май същия двигател 4G92 или нещо подобно, но по-слаба версия. Може да се кара на обикновена газ. При над 100км/ч става доста шумно в купето, но пък отзад е доста широко за такава малка кола.
Колт 5-та генерация не е толкова различен от 4-та. Между Сивик и Колт, бих взел Колта, но Голф 3 мисля е в друга категория.

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Пет 05 сеп 2014 19:19

Лагерна количка......

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти: