Привет, Колеги!
Моля за Вашите съвети и мнения относно предстояща покупка на Vw Caddy.
Трябва да взема решение до 2-3 дни, кой от двата автомобила да купя:
Vw Caddy Komfortline MAXI 1.6 TDI D&G 75kw/102к.с. на 75000км Март 2011г.
Закупен от официален дилър на Vw в България и до момента обслужвано там.
или
Vw Caddy Тrendline 1.6 TDI 75kw/102к.с. на 103000км Януари 2010г.
Закупен от официален дилър на Vw в България и до момента обслужвано там.
Нямам достатъчно опит в лекотоварните......Купето на MAXI - то не е ли тежичко за тоя мотор, или греша?!?
Преоритети ми са подредени така: здравина, икономичност и после оборудване.
Иначе съм щастлив собственик на Passat B6 TSI/160к.с. 2008г, комби.
Наистина имам нужда от Вашите мнения.
Благодаря Ви, предварително!
П.С. Моля, модераторите да ме извинят, ако съм пуликувал темата в погрешна директория!

Дилема: Caddy1.6TDI 2010г или Cady1.6TDI D&G 2011г
-
- Автомобил: Vw Passat TSI
- Двигател: 2008
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дилема: Caddy1.6TDI 2010г или Cady1.6TDI D&G 2011г
ново, метаново, макси.
това е най-добрия избор за кади
това е най-добрия избор за кади
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От двете предложени бих избрал първото, защото е на по-малко километри, по-високо ниво на оборудване и по-ново.
Че има разлика в теглото на двата автомобила - има, ама все пак този автомобил не се взема да се гониш с него, нали?
Нормално е Макси да е малко по-муден от другия заради теглото, но пък DSG си е супер вариант и е удобен, особено за града.
Че има разлика в теглото на двата автомобила - има, ама все пак този автомобил не се взема да се гониш с него, нали?
Нормално е Макси да е малко по-муден от другия заради теглото, но пък DSG си е супер вариант и е удобен, особено за града.
-
- Автомобил: Vw Passat TSI
- Двигател: 2008
Привет, Колеги!
Карах и двете коли. Бях се настроил да купувам по-новото не само заради киломертите, но и заради по-високия клас оборудване. Това, че е по-дълго е и плюс и минус. Минусът, че е със значително по-шумен двигател. За мое огромно съжаление, останах разочарован от вървежа като цяло. Не съм се състезавал и не знам дали е нормално, но имах чувството, че моторът непрекъснато е натоварен повече от колкото е необходимо. Факта, че е доста по-мудно не го коментирам.
Карам ПАСАТ Б6 автоматик 160к.с. 2008г и много ми се искаше да ми хареса и да купя това с авт. кутия...
В крайна сметка капарирах това с механична скоростна кутия. От Вторник Сряда ще е в ръчичките ми:))
Карах и двете коли. Бях се настроил да купувам по-новото не само заради киломертите, но и заради по-високия клас оборудване. Това, че е по-дълго е и плюс и минус. Минусът, че е със значително по-шумен двигател. За мое огромно съжаление, останах разочарован от вървежа като цяло. Не съм се състезавал и не знам дали е нормално, но имах чувството, че моторът непрекъснато е натоварен повече от колкото е необходимо. Факта, че е доста по-мудно не го коментирам.
Карам ПАСАТ Б6 автоматик 160к.с. 2008г и много ми се искаше да ми хареса и да купя това с авт. кутия...
В крайна сметка капарирах това с механична скоростна кутия. От Вторник Сряда ще е в ръчичките ми:))
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”