Golf 4 TDI 131 Актуални цени за смяна на ремък, ролки, помпа

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
numak
Автомобил:
Двигател:

Golf 4 TDI 131 Актуални цени за смяна на ремък, ролки, помпа

Мнениеот numak » Чет 13 мар 2014 0:14

Здравейте!
Обмислям покупка на автомобил с посочения двигател и най-живо се интересувам колко ще ми излезе посочената смяна след покупката? От там нататък приемам всякакви съвети какво трябва да гледам когато отида да огледам автомобила?

Благодаря ви предварително!!!

Потребителски аватар
aliyatin.com
Автомобил: HONDA CR-V
Двигател: 2008

Re: Golf 4 TDI 131 Актуални цени за смяна на ремък, ролки, п

Мнениеот aliyatin.com » Чет 13 мар 2014 10:39

Първо прочети темите в дизелови агрегати!Има много информация за автомобила който те интересува.По въпроса около 500лв.без масло и филтри.Става въпрос за ремъци ролки водна помпа хидравличен обтегач и работа.

numak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот numak » Чет 13 мар 2014 18:00

Ходих да гледам колата... Тук там козметични дефекти, но предвид нереално малкото километри и не особено разговорливия продавач ми се иска да я закарам на сервиз да я прегледа специалист и да каже струва ли си. Можете ли да ми препоръчате добър сервиз в София, където могат да направят подробен оглед и да ми кажат струва ли си :)

Отново благодаря предварително!!!

Потребителски аватар
richko25
Автомобил: VAG
Двигател:

Мнениеот richko25 » Чет 13 мар 2014 18:22

Да не се приема ,че правя реклама!!!Радков мотор спорт в Горубляне се намира сервиза ,те предлагаха тази услуга преди-пълен преглед на колата ,окачване,климатик,двигател,диагностика...всичко което трябва.Мисля ,че като цена беше около 80-90лв. Мой приятел мина през тях като си вземаше колата.Ето телефон който имам дано е актуален:0888-899425.Успех :exclaim :beer

numak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот numak » Чет 13 мар 2014 18:32

richko25 написа:Да не се приема ,че правя реклама!!!Радков мотор спорт в Горубляне се намира сервиза ,те предлагаха тази услуга преди-пълен преглед на колата ,окачване,климатик,двигател,диагностика...всичко което трябва.Мисля ,че като цена беше около 80-90лв. Мой приятел мина през тях като си вземаше колата.Ето телефон който имам дано е актуален:0888-899425.Успех :exclaim :beer

Благодаря, но колата е от една от автокъщите на метри от сервиза... :biggrin и ме притеснява евентуално пристрастие :)Приемам още предложения.

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Чет 13 мар 2014 19:38

Порше Изток - пълен преглед, цена около 70 лв. (по спомени от преди година и половина).
Ако решеш да я караш там ми пиши на ЛС, ще се опитам да помогна. :th_up

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”