Здравейте!
Обмислям покупка на автомобил с посочения двигател и най-живо се интересувам колко ще ми излезе посочената смяна след покупката? От там нататък приемам всякакви съвети какво трябва да гледам когато отида да огледам автомобила?
Благодаря ви предварително!!!

Golf 4 TDI 131 Актуални цени за смяна на ремък, ролки, помпа
- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Re: Golf 4 TDI 131 Актуални цени за смяна на ремък, ролки, п
Първо прочети темите в дизелови агрегати!Има много информация за автомобила който те интересува.По въпроса около 500лв.без масло и филтри.Става въпрос за ремъци ролки водна помпа хидравличен обтегач и работа.
Ходих да гледам колата... Тук там козметични дефекти, но предвид нереално малкото километри и не особено разговорливия продавач ми се иска да я закарам на сервиз да я прегледа специалист и да каже струва ли си. Можете ли да ми препоръчате добър сервиз в София, където могат да направят подробен оглед и да ми кажат струва ли си :)
Отново благодаря предварително!!!
Отново благодаря предварително!!!
- richko25
- Автомобил: VAG
- Двигател:
Да не се приема ,че правя реклама!!!Радков мотор спорт в Горубляне се намира сервиза ,те предлагаха тази услуга преди-пълен преглед на колата ,окачване,климатик,двигател,диагностика...всичко което трябва.Мисля ,че като цена беше около 80-90лв. Мой приятел мина през тях като си вземаше колата.Ето телефон който имам дано е актуален:0888-899425.Успех

richko25 написа:Да не се приема ,че правя реклама!!!Радков мотор спорт в Горубляне се намира сервиза ,те предлагаха тази услуга преди-пълен преглед на колата ,окачване,климатик,двигател,диагностика...всичко което трябва.Мисля ,че като цена беше около 80-90лв. Мой приятел мина през тях като си вземаше колата.Ето телефон който имам дано е актуален:0888-899425.Успех![]()
Благодаря, но колата е от една от автокъщите на метри от сервиза...

- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Порше Изток - пълен преглед, цена около 70 лв. (по спомени от преди година и половина).
Ако решеш да я караш там ми пиши на ЛС, ще се опитам да помогна.
Ако решеш да я караш там ми пиши на ЛС, ще се опитам да помогна.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”