Здравейте, днес гледам тази две обяви .. и се замислих дали са добре. Ако може да кажете и вие малко мнения. Това което разбрах е, че А4 била американска версия или нещо такова. В мили е. Какво мислите за този мотор, кола, разход и т.н.
Другата е пасат Б6 2006 с фулл екстри. Цената я пише 12 500, а по телефона ми я намали на 11 600... и това малко ме кара да се замисля. По думите му е перфектна колата, няма проблеми с главата, само един тампон имало за смяна. Съгласен е да я вкараме в сервиз да я провери човек. Но аз съм доста на далеч и не знам къде да я вкарам в Враца...
Всякакви мнения за колите ще ми бъдат в полза.
Благодаря ви.
http://www.cars.bg/c676476 - Ауди А4
http://www.cars.bg/c629492 - Пасат Б6
Мнение за конкретни обяви..
Re: Мнение за конкретни обяви..
По снимки е трудно да се каже. Аз бих избрал Пасат но задължително комби. Директното впръскване на бензин през тия години е по лош избор от 2.0ТДИ ПД.
Ами откъде
от Дупица ли, или от Горубляне
все са едни и същи търгашите а най-правилния избор е от магазина, ама това май се води off , Само ми е малко странен избора ти
обикновенно хората са се насочили към бензин или дизел а не избират м\у двата, Ама ти си знаеш

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз се чудя между А3, А4, Пасат, Мазда 6 и др...
- Pagemakerboy
- Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
- Двигател:
Пасатът е най-хубавата като кола от четирите, останалото е внимаване преди покупката и доза късмет.
Последна промяна от gr_kanev на Съб 10 май 2014 14:11, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение. Освен бутон "цитат", има и бутон "нов отговор" - използвай го !
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение. Освен бутон "цитат", има и бутон "нов отговор" - използвай го !
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Ако вземеш Аудито ще спестиш доста първоначални разходи по регистрация и така нататък.
- Pagemakerboy
- Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
- Двигател:
За пасата - има доста външни забележки, ама доста, които ако тръгнеш да ги оправяш като хората ще ти струват тия 900 лв., дето ти ги е свалил по телефона.
Колата е разпрана от каране, виж му кормилото, копчетата...
Този парктроник мен силно ме съмнява да е фабричен с такъв черен цвят на сензорите на сив металик кола, а и го има само отзад. Абсурд, афтърмаркет си е...
Ooo, и е италианка...беж далеч.
Колата е разпрана от каране, виж му кормилото, копчетата...
Този парктроник мен силно ме съмнява да е фабричен с такъв черен цвят на сензорите на сив металик кола, а и го има само отзад. Абсурд, афтърмаркет си е...
Ooo, и е италианка...беж далеч.
Последна промяна от gr_kanev на Съб 10 май 2014 14:11, променено общо 1 път.
- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
Толкова мощна кола, като Аудито, само на предно предаване, не ти трябва. Ако е Quattro ще е супер, но не е, явно и затова си го продава собственика.
Ако ще е дизел, аз бих търсил 1.9тди, пък на А3 Sportback ще е добра комбинация.
Ако ще е дизел, аз бих търсил 1.9тди, пък на А3 Sportback ще е добра комбинация.
DaDiablo написа:Не си взимай кола от Враца ...
Също така и от Монтана, Бяла Слатина и т. н. Изобщо от Северозапад ако взимаш гледай да е от приятели. Тези от автокъщи са 90% внос от Италия. Другите 10% са със скрити сериозни проблеми и основно мачкани в катастрофа. Ако питаш мен - потърси на друго място.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
v1ppers0nn написа:Аз се чудя между А3, А4, Пасат, Мазда 6 и др...
Ако става въпрос за първото поколение на Мазда 6 (до 2008), проблема с корозията все още не е отстранен, така че по-добре недей...
-
- Автомобил:
- Двигател:
За един месец се видях в ужас с тези коли... Сега се загледах във една А3 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11399647502357694&f1=details&slink=6g5tlf сваля ми я на 11 500 ( по телефона ). Казва, че всичко е сменено "качваш се и караш". Но... не знам ...
- RO$$KO
- Автомобил: VW MK6 GTI
- Двигател: TSI EA888 2009
v1ppers0nn написа:За един месец се видях в ужас с тези коли... Сега се загледах във една А3 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11399647502357694&f1=details&slink=6g5tlf сваля ми я на 11 500 ( по телефона ). Казва, че всичко е сменено "качваш се и караш". Но... не знам ...
Посочената кола за мен лично не си заслужава грам парите 12.800 са може би в рамките на мечтите на продавача.Това че е свалил до 11,500 нетрябва да те кара да си мислиш че си на голяма далавера масово практиката е да се пуска кола на завишена цена в началото на продажбата с 1 на ум за голям коментар!Има доста по стойностни А3,А4 и тн. да не говорим че на 2,0 ТДИ 140кс. не му се носи добра слава
Абе аз съм от Враца и верно по-добре кола от там не ... ама па тия глупости дето приказвате за "кола от Италия по-добре не" некой може ли да се обоснове ???
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Аз пък само от Италия взимам.Поне ръжда нямат 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”