Голф 4 или Ауди А4
Голф 4 или Ауди А4
Здравейте. Много се колебая между тези две марки. Колата ще е 1.9 90 или 110 коня, но се чудя какво да избера. С голфа съм запознат долу горе, но за аудито си интересувам по-скъпа ли му е подръжката от на голфа. Кой двигател е по-добър? Относоно окачване, предница, двигател, возия и др. Моля споделете коя кола си заслужава повече. Благодаря. :)
- richko25
- Автомобил: VAG
- Двигател:
Re: Голф 4 или Ауди А4
Успех 

Последна промяна от richko25 на Вто 13 апр 2021 10:09, променено общо 1 път.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 или Ауди А4
Колега, точно и аз бях при същата дилема! И Голф-а натделя, защото нямах нужните пари да потдържам Ауди-то, консумативи-те са по-скъпи от на Голф-а, окачването също е цифра, както каза колегата над-мен, също така, трябва да дадеш повече пари за хубаво Ауди! Горим ако колата е 2004 година под 12 бона трудно, докато при Голф-а за тези пари ще намериш 5-ца доста добра, но няма да е с всички екстри!
С две думи, всичко зависи от доходите ти! Определено Голф-а има малко по-евтина подръжка! От към окачване ! Но аудито си е класи над Голф-а!
С две думи, всичко зависи от доходите ти! Определено Голф-а има малко по-евтина подръжка! От към окачване ! Но аудито си е класи над Голф-а!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”