Chrysler Voyager -мнения

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Chrysler Voyager -мнения

Мнениеот lion_heart002 » Съб 12 апр 2014 13:54

Интересуват ме мнения от хора имали или имащи такъв автомобил. Насочил съм се към този автомобил поради факта,че е доста голям,достатъчно прост и ще си го поддържам сам. Интересуват ме само бензиновите мотори. Всъщност преди 2 дни взех един 3.3 автомат,но той се оказа,че никога не му е сменяно маслото в автомата,превключваше малко грубичко и го върнах. От автокъщата обаче ми предложиха друг подобен,но 2.0 бензин,ръчни скорости,на много приемлива цена,днес го взех да го покарам и след седмица да реша,оставям ли го или не.
Та ако има хора с тази кола и двигател,нека да напишат няколко реда. Първите ми впечатления са доста добри,колата е тиха като за камион и поне според мен е осезателно по-голяма от шаран,още повече,че мотора може да се кара и в високи обороти... То покрай хондата всички коли така почнах да ги карам... :mrgreen
Пиша тук,понеже техния форум не се посещава много гледам.

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Re: Chrysler Voyager -мнения

Мнениеот anonym0us » Съб 12 апр 2014 14:06

Лични впечатления нямам към този модел, но "Познат" искаше да си купи такова камионче, но се отказа поради това, че частите са кът! Иначе в България майсторите ги гледат като все едно гледат болид от формула 1, нищо не им разбират! И вероятността, да виси по сервизите е голяма, заради това, че майсторите не знаят кое за къде е! Това отказа човека! До колкото знам, са американска сглобка.

lion_heart002

Мнениеот lion_heart002 » Съб 12 апр 2014 14:27

Мисля,че се сглобяваха в Австрия. Иначе колата е доста стара,но има допълнително оборудване което ще ми е от полза,като теглич,рампа за превоз на тежки неща и тн.
А за сервизи изобщо не може да става дума,защото едно,че с това се занимавам,друго,че то не си заслужава от гледна точка на това,че колата е доста стара,да се дават пари за сервиз... Мисълта ми е,има ли някакви части дето се намират по-трудно и са им слабо място и кой са? Иначе аз съм в UK,и попитах днес за накладки отпред за колата и ми казаха,че щели да докарат след 3 дни,което доста ме озадачи,понеже принципно срока за доставка им е няколко часа,ако нямат налично. Общо взето едва ли не ми казват,че колата е нестандартна,а това е просто едно миниванче.

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Съб 12 апр 2014 14:33

Явно не съм се изразил правилно! Колата си е стандартна, както всяка друга! Но в България се карат доста малко, поне в нашия окраг Благоевград! И общо взето щом ти си в УК, там може да се карат повече, но частите до колкото съм чул са си скъпи и ги нямат в наличност! А в Морги в България, въобще е трудно да се намери!
Това не е потвърдена информация, просто това знам, не казвам, че съм на 100% сигурен!
Колата не е лоша, возията е адски добра, вътре е мн. широка както знаеш! За точни дефекти нямам информация!
Дано се вкл. и други колеги! Късмет с колата!

Потребителски аватар
Dagestan
Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
Двигател: AGN 2000

Мнениеот Dagestan » Съб 12 апр 2014 16:19

За кой модел става въпрос?
Иначе 2.5 на ръбестия(91-95г.) гори масло, задното окачване е слабо и не държи на стабилно товарене, седалките са удобни, но влизането и излизането е трудно, особено на последния ред седалки. Вана е доста тежък и по дупките много бързо се разтропва. Частите в България са рядкост, та е хубаво да има и един ван за части.

valiaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valiaka » Съб 12 апр 2014 18:34

2,4 кожа перфектният ....ако искаш по подробно звънни

tabu_bg
Автомобил: Nissan Navara
Двигател: yd25ddti

Мнениеот tabu_bg » Съб 12 апр 2014 18:42

Дедо Владо от оффроад форума зе такъв, питай го него, ще ти каже много неща, даже и такива които не те интересуват.

Потребителски аватар
plamen-roni
Автомобил: SEAT EXEO TDI
Двигател: CAGC-2010

Мнениеот plamen-roni » Съб 12 апр 2014 19:15

Имам мой приятел който има Voyager 2.4 i мисля ,че беше около 150 коня. Миналата година пътувахме с него от Варна към Сливен зареди драг 2013. Да ти кажа с колата се пътува много удобно бяхме 7 човека. На магистралата със скорост 140-150 км не се усещат , но от към набиране е пълна скръб. Аз си го обяснявам с това , че е 2 тона и кусур кола а е 150 коня. Карал съм я и ми направи добро впечатление , особено климатика много е добър , има доста дълги скорости . За поддръжка какво да ти кажа каквото съм чул от него. А то е че доста често прави ходова част , за съединител се беше изръсил около 500лв. Не е от най евтините за поддръжка коли , но не е и безбожно скъпа или пък да няма части . Разход с ГИ около 16-17 литра газ градско т.е около 20 лв на 100км. Иначе пак ти казвам от комфорт и удобство по време на пътуване няма грешка. :beer

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Съб 12 апр 2014 20:04

Година на производство?

lion_heart002

Мнениеот lion_heart002 » Пон 14 апр 2014 12:53

2000-а година,ама вече го купих,темата може да се заключва... :th_up

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Пон 14 апр 2014 14:09

Е поне кажи 2-3 думи за колата.... :respekt

lion_heart002

Мнениеот lion_heart002 » Пон 14 апр 2014 17:28

Ми голям американски камион,който по стечение на обстоятелствата го купих за направо смешни пари,иначе е на 60 000км,реални. Малко беше ръждясали дисковете отпред,но сега е вече супер. Какво да ти кажа колега-та тия пари толкова,тя за желязо да я хвърля ще дойде почти същите пари,иначе модела е този:

http://www.bestautophoto.com/images/chrysler-voyager-20-i-01.jpg

На първо четене е в добро състояние,пък по-натам ще видим... Учудващото за мен е,че всичко е ел. и всичко все още му работи. Бавен и муден е с този мотор,но то се и очаква,разхода е като на шаран 2.0...

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”