Здравейте,
След 15к км изминати с "учебната" А3-ка реших да я сменя с друга. Леон-а ми хвана окото та май такова животно ще си търся.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11394537649764453&f1=details&slink=6b6000
Ако някой колега го е гледал този да даде едно мнение Smile

Покупка на Леон
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Re: Покупка на Леон
Като му гледам ръждивите дискове от доста време не е каран ! 

- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
И каква е целта на упражнението на смениш A3 с Леон, освен да се нашиеш едни пари за покупка, първоначално обслужване, данъци, гуми и акумулатор евентуално. Пак ще караш същата кола, пък може и по-лоша да ти се падне 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Това си е чист даунгрейд. А тая кола да й искат 4ххх лева за мен е неоправдано висока цена.
15000 км наистина са си пробег, след който трябва да се смени колата, задължително! 

- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
Човека е бил на бензин/газ и иска да мине на дизел. За мен платформата на Голф 4 е много сполучлива и добра и аз също някога бих сменил моята кола за друг модел от тази платформа. Леон е със почти същия интериор като А3-ката, но външно е много по-красив.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Ми на вид не е зле.Гледам е с регистрация,явно са я оставили на бартер за някоя по-нова от автокъщата
Според мен е по-добре от нов внос,поне може да са я обслужили и пооправили някои работи.Най-добре е да се види на живо.

Според мен е по-добре от нов внос,поне може да са я обслужили и пооправили някои работи.Най-добре е да се види на живо.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”