Мнение за конкретна обява на Polo
- Sofiqneca
- Автомобил:
- Двигател:
Мнение за конкретна обява на Polo
Здравейте.
Искам да събера информация за конкретния автомобил понеже до сега не съм имал кола от ВАГ групата. Интересува ме разхода как варира, ценовия диапазон на частите, надеждността на въпросния двигател - в общи линии за това се сещам.
Благодаря ви предварително.
Ето я колата: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11398689712844917&f1=details&slink=6cx6ga
Искам да събера информация за конкретния автомобил понеже до сега не съм имал кола от ВАГ групата. Интересува ме разхода как варира, ценовия диапазон на частите, надеждността на въпросния двигател - в общи линии за това се сещам.
Благодаря ви предварително.
Ето я колата: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11398689712844917&f1=details&slink=6cx6ga
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Re: Мнение за конкретна обява на Polo
Цената е много висока на тази кола дори и климатик няма , след регистрацията и другите разходи по нов внос кола не ми се смята каква ще е цифрата
. Този малкият двигател които си харесал не ти го препоръчвам . Гарантирам , че под 8 градско няма да слезе . Иначе за поддръжка какво да ти кажа евтина работа.
И един съвет огледай се за Поло 6N2 добър дизайн както на интериора така и на външен вид . Имат добър двигател 1.4 TDI 3 цилиндъра много икономичен , пъргав и хубав мотор ( на мен лично ми допада) , като изключим това че работи малко като прахосмукачка , но няма пълно щастие . Или пък 6N2 1.9 TDI

И един съвет огледай се за Поло 6N2 добър дизайн както на интериора така и на външен вид . Имат добър двигател 1.4 TDI 3 цилиндъра много икономичен , пъргав и хубав мотор ( на мен лично ми допада) , като изключим това че работи малко като прахосмукачка , но няма пълно щастие . Или пък 6N2 1.9 TDI

- Sofiqneca
- Автомобил:
- Двигател:
Забравих да спомена колата е регистрирана, и цената няма да е точно тази.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Съветвам те, да не купуваш кола без климатик! Не си струва! Правил съм такава грешка, и ти казвам, че лятото ще проклинаш колата! И другото което е, на тази кола ГАЗ, ако сложиш с 4-ри човека няма да върви грам! Ако тези недостатъци не те спират, и колата ти е харесала много, преди да я купиш я огледай за ръжда, и мотора дали работи добре! Ако всичко е както трябва, я купувай! Но за още 1 бон отгоре, можеш да си купуш Голф 4, 1.6 с клима! Но ти си знаеш, няма да те разубеждавам! Иначе колата е хубава, и напудрена!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Автомобилът изобщо не си заслужава парите, според мен. Имай предвид, че колата е с пластмасови колектори и обикновена газ е много рисковано да й се слага. Има писано по въпроса защо е така.
И понеже гледам че никои колега не го спомена.Тази кола сигурно е заложена почти съм сигурен като гледам кои я продава....
.Може и да имаш проблем със документите .....

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
С документите проблеми няма да има. Аз съм купувал заложена при тях кола :)
- Sofiqneca
- Автомобил:
- Двигател:
Оставете парите на страна. Нищо не научих за въпросния автомобил до този етап. Някой по същество няма ли да се включи? Отностно документите проблем няма да има (там работя)
;)

- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
plamen-roni написа: Поло 6N2 добър дизайн както на интериора така и на външен вид . Имат добър двигател 1.4 TDI 3 цилиндъра много икономичен , пъргав и хубав мотор
Колега ти пиян ли си

За червеното поло,мотора е здрав,ама ще ти е слаб ;) Поддръжката не е скъпа,но за тази цена ако ти смъкнат 200 кинта надолу не се замисляй,запазено изглежда. Климатичето,лятото ще ти е проблем,ама се свиква.Късмет с покупката.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Какви отговори искаш? Кола на 80 000км а пък я карат с масло за Жигула
И не е 65, ами 60 к.с. гледайте им малко документите преди да пускате обяви в нета.

- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Marto_cafeto написа:plamen-roni написа: Поло 6N2 добър дизайн както на интериора така и на външен вид . Имат добър двигател 1.4 TDI 3 цилиндъра много икономичен , пъргав и хубав мотор
Колега ти пиян ли си![]()
Чак пък пъргав.Тея 3 цилиндъра едвам откинат.Икономичен е,колко да е икономичен ? Аз 136 коня градско ми е 6 :Д SDI мисля,че беше този с 3 цилиндъра,КОЛЕГА не се преебавай.Вървеж нулев.
За червеното поло,мотора е здрав,ама ще ти е слаб ;) Поддръжката не е скъпа,но за тази цена ако ти смъкнат 200 кинта надолу не се замисляй,запазено изглежда. Климатичето,лятото ще ти е проблем,ама се свиква.Късмет с покупката.
Да напих се като прочетох , че лятото се свиквало без климатик .

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Като бивш собственик на точно такава кола,не ти я препоръчвам. Не е лоша,но не е кой знае какво,особено за тези пари трябва да си луд. Не е особено стабилна,спирачната система си е боклук,мотора въпреки че е икономичен,хич не върви... Имат проблеми с ел стъклата,педалите-чупи се ламарината за която са захванати,отделно за размерите си колата не е от най-леките... Ако мислиш да я караш 6 месеца или една година-става. В момента имам хонда сивик и място за сравнение не може и да има. Просто хондата го превъзхожда многократно във всичко.
Аз имам поло 1.4 MPI/98г.
Разхора ми е 7.50 на 100 /градско.
За цените на частите,
не знам за мен всичко е евтино.
Двигатела въобще не е слаб, даже твърдя че до към 80 км е като куршум.
След 120-130 може да се каже че е слаб, но защо ти е повече с малка кола.
Разхора ми е 7.50 на 100 /градско.
За цените на частите,

Двигатела въобще не е слаб, даже твърдя че до към 80 км е като куршум.

След 120-130 може да се каже че е слаб, но защо ти е повече с малка кола.
- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
За 2000-2300лв. си купуваш Поло комби/класик 1.9сди/тди нов внос с климатик, ако имаш късмет и с новото табло.
На това Поло и 2000лв. са му много - няма газ, няма климатик, с не толкова хубав двигател, нито има сносни джанти поне да хване окото, за да му искат толкова пари.
На това Поло и 2000лв. са му много - няма газ, няма климатик, с не толкова хубав двигател, нито има сносни джанти поне да хване окото, за да му искат толкова пари.
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Да кажа и за полото класик дето го търкалям и него вече 80 000км,1.9 сди,нямал съм проблеми,само качествено обслужване,всички възможни видове течности,ремъци,филтри и накладки. Един съединител съм сменил и това е. Желязно е,но доста спънато,и при него важи това казах и за другото-спирачната система е пълен боклук...
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”