Здравейте! Спряли сме на пасат б6 1.9тди и засега тази кола ми е фаворит. http://www.cars.bg/c677775
Искам да разбера какви са вашите мнения за тази кола. Възможно ли е този модел с такъв двигател 1.9 тди да има толкова екстри - преден и заден парктроник, автопилот, борд компютър и др? Навигацията май не е оригинална? Иначе за километрите е ясно, явно са превъртяни.
Благодаря на тези, които ще ми отговорят.
vw passat б6 - конкретен модел
-
- Автомобил:
- Двигател:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: vw passat б6 - конкретен модел
Навигацията е оригинална. Няма проблем да има толкова екстри - просто са поръчани. Но колата със сигурност е била служебна, предвид регистрацията като товарен автомобил и монтираната решетка зад задната седалка. Мисля, че това е Comfortline с допълнително добавени екстри. Базовия волан. Доста омачкана шофьорска седалка. Но пък автомобилът има всичко нужно като екстри. Пробегът сигурно е доста по-голям. Виж колегата Stefan от Чепеларе дали може да ти даде повече информация по въпроса.
-
- Автомобил:
- Двигател:
При 1.9 тди кой е най-високия клас след Comfortline? Тази решетка дали може да се свали? Надявам се и колегата Stefan да види тази тема, за да отговори.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Класовете принципно нямат много общо с двигателя. В случая 1.9 излиза като Trendline, Comfortline и Highline, като последното е най-високото ниво на оборудване. Решетката най-вероятно подлежи на демонтиране, но едва ли ще пречи, освен ако не искаш да товариш дълги неща със сваляне на задната седалка. На Stefan пиши ЛС, така ще е най-лесно.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”