Здравейте,
моля за оценки и мнения за няколко конкретни автомобила от братовчедите. Задължителното е 1.8Т! Ще се слага ГИ, ако няма. (Другите двигатели не съм много запознат как понасят газчица, а и от към обслужване само хубави неща съм чувал за този).
От коя година започват да се слагат мултитрониците, защото по принцип знам, че е по-добре типтроника. Но като цяло и той ако сдаде багажа май не е евтино удоволствие.
Та ето конкретни обяви:
Първата - на тази се чух с търговеца, естествено каза всичко и перфектно, но такива сме ги слушали...
Втората - Тази ми харесва, само единствено ме притеснява, че е на доста километри.
Третата - Отново карана в БГ - изглежда ми сносна.
Четвъртата - Quattro, но постна от към екстри...
Петата и последна - Отново quattro, човекът е обяснил малко от сервизната история...
Двоумях се дали да не взема B6, но там 1.8Т го има слабо в сайтовете за коли в България. Гледах и Ц200 компресор на мерцедес, но за 2000 година 8000лв... малко не върви...
Audi A4 B5 - конкретни оферти - мнение
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Re: Audi A4 B5 - конкретни оферти - мнение
не знам човек,повечето са с газ което гарантира високия пробег,някои от тях ми приличат и на удряни.
с цел да откриеш най-запазазената,според мен трябва да разшириш обсега на търсене.В смисъл вкарай 2.4 и 2.6,които също са подходящи за газ и не са лоши мотори.
виж например тва,кво е изпънато http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11416055065710013&slink=8gno0k
с цел да откриеш най-запазазената,според мен трябва да разшириш обсега на търсене.В смисъл вкарай 2.4 и 2.6,които също са подходящи за газ и не са лоши мотори.
виж например тва,кво е изпънато http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11416055065710013&slink=8gno0k
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Първата съм ходил лично да я гледам и е кенеф отвсякъде,спокойно можеш да я пропуснеш.Ще ти препоръчам една,която съм я виждал на живо и изглежда много добре,а и набора на екстри е богат :
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11414601529671091
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11414601529671091
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Моя съвет е да търсиш кола, която НЕ Е газифицирана и после ти да и сложиш газ. Малко нелудничето ти звучи, но аз така бих направил за да съм спокоен, че газовата е нова и е сложена от кадърни хора (ако си подбереш сервиза разбира се) и от друга гледна точка, че е карана на бензин докато не е дошла при теб и по-лесно можеш да разбереш как работи и как харчи колата. Докато с тия ГИ, докато я пробваш на газ ще ти мине мерака да я тестваш на бензин и пропускаш доста важни неща при огледа.
Ако наистина си решил твоята кола, да е една от тези всичките изброени по-горе, аз бих погледнал 4-тата вижда ми се по-стокова и без излишни тунинги по нея.
Ако наистина си решил твоята кола, да е една от тези всичките изброени по-горе, аз бих погледнал 4-тата вижда ми се по-стокова и без излишни тунинги по нея.
Виждал съм доста коли със газова на 1 година ...или 2...във гаранция.Та колко пък ще е навъртяно със нея за тези години.
Нищо почти в предвид здравината на този мотор...
Тази която е постнал vinixxx може да се погледне.Познавам собствениците и знам че вкарват и читави коли.Купували са 2ма мои познати от тях за 1 год и са без проблеми до сега.

Тази която е постнал vinixxx може да се погледне.Познавам собствениците и знам че вкарват и читави коли.Купували са 2ма мои познати от тях за 1 год и са без проблеми до сега.
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Малко информация и развитие по темата. Пуснах такава тема и в Ауди форума...първата тотално я отписаха, втората никой нищо не каза, но километрите и натежават, третата изглежда малко тарикатска и съмнителна, четвъртата я отписваме - продава се от над година и имала доста болежки. Остана само петата - от този списък, не че няма да се гледат и други коли.
Тази, която е сложил колега vinixxx изглежда добре, но мотора не е търсения, автоматик е (не знам само дали е мулти или типтроник???), а и е доста пари, като се сложи и сума за регистрация и ГИ, сумата си става колкото за Б6. А идеята ми беше да е що годе запазена кола, да изкара няколко годинки и така, по принцип съм от хората, които държат и карат едни и същи коли дълго време, та тази я търсих за нещо като междиннка.
Автомобила показан от колегата Fearless е хубав, но е доста пари за годините си според мен, а е и стария фейс, и това червено малко...

Тази, която е сложил колега vinixxx изглежда добре, но мотора не е търсения, автоматик е (не знам само дали е мулти или типтроник???), а и е доста пари, като се сложи и сума за регистрация и ГИ, сумата си става колкото за Б6. А идеята ми беше да е що годе запазена кола, да изкара няколко годинки и така, по принцип съм от хората, които държат и карат едни и същи коли дълго време, та тази я търсих за нещо като междиннка.

Автомобила показан от колегата Fearless е хубав, но е доста пари за годините си според мен, а е и стария фейс, и това червено малко...

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”