Здравейте колеги, предлагат ми бора с двигател azj. Четох всички мнения, които излизат от търсачката, но не попаднах на нищо конкретно за този двигател. Има ли някой колега с такъв двигател, защото четох доста и чуждестранните форуми и това, което четох хич не ми хареса- доста си харчи масло.
Ако има някой, който е запознат с този двигател да сподели, защото колата ми харесва и се чудя какво да правя.

двигател azj
- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
Re: двигател azj
Гледам, че AZJ е слаган след 2001-година, та чак до 2005-2006. Този харч на масло при по-ранните версии, може би ще е оправен тук, но само предполагам.
Не знам защо, ако колата ти харесва много, се колебаеш. Мненията за този двигател са силно противоречиви - както има много положителни, има и отрицателни. Най-вероятно истината е някъде по средата, но ако толкова искаш мнения, потърси и във форумите на Ауди и Шкода пак за същия двигател на А3 и Октавия, да си прецениш сам за себе си.
Не знам защо, ако колата ти харесва много, се колебаеш. Мненията за този двигател са силно противоречиви - както има много положителни, има и отрицателни. Най-вероятно истината е някъде по средата, но ако толкова искаш мнения, потърси и във форумите на Ауди и Шкода пак за същия двигател на А3 и Октавия, да си прецениш сам за себе си.
Re: двигател azj
Наистина ми харесва колата но това което четох из форумите направо ме плаши относно горенето на масло затова търся мнение от някой kолега с такъв двигател
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”