Пасат Б5.5
-
- Автомобил: VW Passat B5.5
- Двигател: 1.9 TDI 2003
Пасат Б5.5
Колеги, нов съм във форума и се извинявам ако повтарям някоя тема. Реших се да си взема Пасат Б5.5 и искам да е дизел. Кажете какво мислите за 131 коня и проблемно ли е окачването. Ще съм благодарен на всякакви мнения и съвети. Ще почвам да обикалям да търся от четвъртък.
Re: Пасат Б5.5
Ооооо, защо всеки, който е решил да си купува такава кола, първия въпрос му е "проблемно ли е окачването"?
Защо из цяла България се носят митове и легенди за т. нар. абсурдно окачване на тия пасати...
Знаеш ли защо, колега, си чул за тоя пасат, че е проблемно окачването? Защото всички слагат части от по 15 до 30 лева парчето. И след 1 месец пак започва да тропа, и нашия започва да реве напред-назад.
Иначе, да, случва се да се разбие, както на всяка кола карана в България, ама замисли се коя е причината, защото аз ще ти кажа, че не е типа окачване.
Защо из цяла България се носят митове и легенди за т. нар. абсурдно окачване на тия пасати...
Знаеш ли защо, колега, си чул за тоя пасат, че е проблемно окачването? Защото всички слагат части от по 15 до 30 лева парчето. И след 1 месец пак започва да тропа, и нашия започва да реве напред-назад.
Иначе, да, случва се да се разбие, както на всяка кола карана в България, ама замисли се коя е причината, защото аз ще ти кажа, че не е типа окачване.
- geordano
- Автомобил: VW CC
- Двигател:
DaDiablo написа:Ооооо, защо всеки, който е решил да си купува такава кола, първия въпрос му е "проблемно ли е окачването"?
+1
Абсолютно вярно - моят е такъв и го карам вече 5 години.
Влизал е в сервиз само за масла, филтри, накладки и други периодични манипулации.
- kijelmi
- Автомобил: Passat R-Line BiTDI
- Двигател: CUAA 2020
Не, не е проблемно окачването, проблема е само на някой
хора в главите. Евентуални проблеми при този модел са
задкормилните устройства.
Както и колегата над мен за 5 години съм набил един тампон
на долен носач!
хора в главите. Евентуални проблеми при този модел са
задкормилните устройства.
Както и колегата над мен за 5 години съм набил един тампон
на долен носач!
Еми то не е лошо да ги погледне човек преди да го купи.Някои са сменяни ...други са дроб.А и тези от 300-350лв комплекта са ниско качество.Ако живееш във по малък град със повече дупки или някои селце естествено че няма да изкарат и година тези евтинджоси...Хубавите комплекти съм чувал струват двоино повече.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”