Мнение за Поло 1.9 TDI 90к.с.
Мнение за Поло 1.9 TDI 90к.с.
здравейте, бихте ли дали мнение за поло 1.9 TDI, 90 кс, 1998 год. Шофьор съм от 20 години, но досега никога не съм карала дизелова кола- карала съм трабант, жигули, корса , а сега един фиат браво, който ми скъса нервите. Между другото, вчера докато я карах за първи път, и се скапа съединителя (не е карана доста дълго време). Не знам защо мъжът ми не е много съгласен с идеята дизел...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнение за Поло 1.9 TDI 90к.с.
А възможно ли е да разбереш защо е против? Представям си как жена ми прави нещо, с което не съм съгласен с довода "в един форум ми казаха ..." ...
P.S. А и тази комбинация е малко съмнителна "1.9 TDI, 90 кс, 1998 год".
P.S. А и тази комбинация е малко съмнителна "1.9 TDI, 90 кс, 1998 год".
Последна промяна от myrshavija на Сря 30 юли 2014 8:40, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
- Двигател: 2015
И аз до преди 15г. имах предразсъдъци по отношение на нафтата, ама откакто си купих дизел не искам дори и да си помисля за бензин.Причини много, не искам да ги изброявам но на първо място е икономичния мотор.
Та за Полото съм за, стига да е читава като окачване, мотор, интериор и външен вид.
Успех!
Та за Полото съм за, стига да е читава като окачване, мотор, интериор и външен вид.
Успех!
Имам същото Поло комби 1999г. - много съм доволен, много нисък разход, върви много добре, здрава ходова част, голям багажник, евтина поддръжка. Сега малко минуси - на задната седалка мястото е доста оскъдно, не е много маневрено при паркиране. Все пак, ако взимаш, гледай много внимателно, аз моето го купих в перфектно състояние. Все още си е с оригиналния съединител, а колата е на над 250 000км.
Много ви благодаря, момчета
А знаете ли читав майстор в Люлин, на който да може да се разчита? Защото все пак е добре да я види човек който разбира , и да ми каже реалните проблеми, а не да ми съдере една кожа, като разбере колко съм некомпетентна

А знаете ли читав майстор в Люлин, на който да може да се разчита? Защото все пак е добре да я види човек който разбира , и да ми каже реалните проблеми, а не да ми съдере една кожа, като разбере колко съм некомпетентна

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”