Колеги, какво ще кажете за тази ибиза, на мен ми изглежда добре като за 4000лв.?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11402940764706069&slink=6tvzf8

Seat Ibiza
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Re: Seat Ibiza
пробега е троен без съмнение,от там нататък си трябва оглед на място
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Още като погледнеш, че дръжките на вратите, са в цвета на купето, а лайстните на вратите са черни, много добре ти става ясно, че даже не са си направили труда, да я боядисат! По-добре търси друга!
e да,удрянка е тук там
под съда за антифриза,нещо масло май е текло,но от къде такова черно точно там 

-
- Автомобил: Seat Leon FR TFSI
- Двигател: bwj
Аз като гледам на 95% от тези Ibizi дръжките са им в цвета на купето а лайсните черни явно всичките не си прават труда да ги пребоядисват

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Не бре колега, няма как дръжките и задните и предните лайстни на броните, да са в бял цвят, а само на вратите да са в черен! Това го няма никъде! Или колата е имала удър, или лайстните са откраднати и са слагани допълнително! Същата работа е с огледалата! И те са черни, а на повечето са в цвета на купето, както са и лаистните! Абе тая кола не си струва, щом не им се дават пари и за най-евтиния бял цвят, ясна е работата!
По скоро предната и задната броня са пръснати.Това не значи удар.Сигурно са охлузени и за това.Нищо лошо няма в това а и при оглед на канал се вижда ясно какво е.Моята бивша кола по същият начин я бяха боядисали отзад защото беше одрана яко...не ударена.Да не говоря че моята бе без тези странични лаисни та се наложи да ги купя от друга за да се предпазя от загубени смотаняци които си отварят вратите все едно че излиза мамут....Иначе е доста свежа отвътре според мен.Като знаем колко са качествени материалите в купето .....Този клас коли не е от тези които се скъсват от каране.Относно огледалата има типове които държат да има съчетание на цветове....може да е искал да се вързва със лаисните отстрани тези огледала...Може и да е читава колата .Но само на място ще се разбере...
като са кът местата за паркиране и така става с броните
коли на една година се пребоядисват редовно броните им.който иска разбира се защото подпряна броня на паркинг при много застрахователи не се брои а има и едно негласно правило че до 500 евро щети е по -добре да си траеш и да си ги отремонтираш за собствена сметка защото идните години пропорционално ти се качва каското и не ти излиза сметката че си минал щети за такава сума по каско.
Аз се чудя как изобщо все още има хора да очакват 10 годишни кочинки да са в магазинно състояние.
Мен по би ме притеснило че колата е бяла следователно може би фирмена,от изключително евтина за лизниг марка в чужбина,с двигател който ако е бил каран от несобственик а служител........знаете нататък.

коли на една година се пребоядисват редовно броните им.който иска разбира се защото подпряна броня на паркинг при много застрахователи не се брои а има и едно негласно правило че до 500 евро щети е по -добре да си траеш и да си ги отремонтираш за собствена сметка защото идните години пропорционално ти се качва каското и не ти излиза сметката че си минал щети за такава сума по каско.
Аз се чудя как изобщо все още има хора да очакват 10 годишни кочинки да са в магазинно състояние.
Мен по би ме притеснило че колата е бяла следователно може би фирмена,от изключително евтина за лизниг марка в чужбина,с двигател който ако е бил каран от несобственик а служител........знаете нататък.
Това за Броните наистина не е проблем голям.....Наскоро ходих в Солун.Едно че не можах да намеря място за паркиране доста време.Загледах се нарочно колко коли са със охлузени задници и предни брони.Еми бяха поне 6 на 10 коли.В Италия е същата работа...гъз до гъз.За фирмена си е възможно ...но обикновено са без климатроник и без ел стъкла отзад и ел огледала.Да не говоря че съм виждал и без централно заключване и даже АБС....ама пък тази много чиста за фирмена... 

-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Да кажа на разбирачите, че на тези сеати страничните им лайстни са им черни (а тези на броните в цвета на купето), ако не ми вярвате погледнете в гугъл - модела се води Ibiza 6L. Наистина е малко странно, но испанска му работа
За справка - имам такъв и той е също така 

- simeon40
- Автомобил:
- Двигател:
anonym0us написа:Не бре колега, няма как дръжките и задните и предните лайстни на броните, да са в бял цвят, а само на вратите да са в черен! Това го няма никъде!
Снимка от уикипедия:

Абе хубаво е човек да преглежда форумите за да научи истината, че съвсем нормални неща ги няма никъде!!!
Uneek написа:Да кажа на разбирачите, че на тези сеати страничните им лайстни са им черни (а тези на броните в цвета на купето), ако не ми вярвате погледнете в гугъл - модела се води Ibiza 6L. Наистина е малко странно, но испанска му работаЗа справка - имам такъв и той е също така
Но има такива и които са с еднакъв цвят....и в гугъл ги има до другите.Може би те са боядисаните понеже повечето са тунинговани...
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”