Seat Ibiza

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
barter
Автомобил:
Двигател:

Seat Ibiza

Мнениеот barter » Сря 25 юни 2014 14:28

Колеги, какво ще кажете за тази ибиза, на мен ми изглежда добре като за 4000лв.?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11402940764706069&slink=6tvzf8

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Re: Seat Ibiza

Мнениеот vinixxx » Сря 25 юни 2014 16:09

пробега е троен без съмнение,от там нататък си трябва оглед на място

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Сря 25 юни 2014 17:01

Още като погледнеш, че дръжките на вратите, са в цвета на купето, а лайстните на вратите са черни, много добре ти става ясно, че даже не са си направили труда, да я боядисат! По-добре търси друга!

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Сря 25 юни 2014 17:12

e да,удрянка е тук там :mhihi под съда за антифриза,нещо масло май е текло,но от къде такова черно точно там :eek

Iv40_GT
Автомобил: Seat Leon FR TFSI
Двигател: bwj

Мнениеот Iv40_GT » Сря 25 юни 2014 17:17

Аз като гледам на 95% от тези Ibizi дръжките са им в цвета на купето а лайсните черни явно всичките не си прават труда да ги пребоядисват :icon_lol :icon_lol

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Сря 25 юни 2014 17:28

Не бре колега, няма как дръжките и задните и предните лайстни на броните, да са в бял цвят, а само на вратите да са в черен! Това го няма никъде! Или колата е имала удър, или лайстните са откраднати и са слагани допълнително! Същата работа е с огледалата! И те са черни, а на повечето са в цвета на купето, както са и лаистните! Абе тая кола не си струва, щом не им се дават пари и за най-евтиния бял цвят, ясна е работата!

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Сря 25 юни 2014 19:43

По скоро предната и задната броня са пръснати.Това не значи удар.Сигурно са охлузени и за това.Нищо лошо няма в това а и при оглед на канал се вижда ясно какво е.Моята бивша кола по същият начин я бяха боядисали отзад защото беше одрана яко...не ударена.Да не говоря че моята бе без тези странични лаисни та се наложи да ги купя от друга за да се предпазя от загубени смотаняци които си отварят вратите все едно че излиза мамут....Иначе е доста свежа отвътре според мен.Като знаем колко са качествени материалите в купето .....Този клас коли не е от тези които се скъсват от каране.Относно огледалата има типове които държат да има съчетание на цветове....може да е искал да се вързва със лаисните отстрани тези огледала...Може и да е читава колата .Но само на място ще се разбере...

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Сря 25 юни 2014 20:15

като са кът местата за паркиране и така става с броните :mhihi
коли на една година се пребоядисват редовно броните им.който иска разбира се защото подпряна броня на паркинг при много застрахователи не се брои а има и едно негласно правило че до 500 евро щети е по -добре да си траеш и да си ги отремонтираш за собствена сметка защото идните години пропорционално ти се качва каското и не ти излиза сметката че си минал щети за такава сума по каско.
Аз се чудя как изобщо все още има хора да очакват 10 годишни кочинки да са в магазинно състояние.
Мен по би ме притеснило че колата е бяла следователно може би фирмена,от изключително евтина за лизниг марка в чужбина,с двигател който ако е бил каран от несобственик а служител........знаете нататък.

Вълчан
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Сря 25 юни 2014 20:31

Това за Броните наистина не е проблем голям.....Наскоро ходих в Солун.Едно че не можах да намеря място за паркиране доста време.Загледах се нарочно колко коли са със охлузени задници и предни брони.Еми бяха поне 6 на 10 коли.В Италия е същата работа...гъз до гъз.За фирмена си е възможно ...но обикновено са без климатроник и без ел стъкла отзад и ел огледала.Да не говоря че съм виждал и без централно заключване и даже АБС....ама пък тази много чиста за фирмена... :gruebel

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Чет 26 юни 2014 0:08

Да кажа на разбирачите, че на тези сеати страничните им лайстни са им черни (а тези на броните в цвета на купето), ако не ми вярвате погледнете в гугъл - модела се води Ibiza 6L. Наистина е малко странно, но испанска му работа :mhihi За справка - имам такъв и той е също така :icon_lol

Потребителски аватар
simeon40
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simeon40 » Чет 26 юни 2014 1:53

anonym0us написа:Не бре колега, няма как дръжките и задните и предните лайстни на броните, да са в бял цвят, а само на вратите да са в черен! Това го няма никъде!

Снимка от уикипедия:
Изображение

Абе хубаво е човек да преглежда форумите за да научи истината, че съвсем нормални неща ги няма никъде!!!

Вълчан
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Чет 26 юни 2014 10:00

Uneek написа:Да кажа на разбирачите, че на тези сеати страничните им лайстни са им черни (а тези на броните в цвета на купето), ако не ми вярвате погледнете в гугъл - модела се води Ibiza 6L. Наистина е малко странно, но испанска му работа :mhihi За справка - имам такъв и той е също така :icon_lol

Но има такива и които са с еднакъв цвят....и в гугъл ги има до другите.Може би те са боядисаните понеже повечето са тунинговани...

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”