Мнение за VW Bora
- MiTe
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: 2.0 16v ABF
Мнение за VW Bora
Здравейте колеги търся мнения за една бора в мобилето която седи от доста време цената е добра да не кажа даже ниска като цяло колата много ми харесва,но ме притеснява самата кола защото началната и цена беше 3000лв. после спадна на 2800,а сега е на 2400лв защото пострадала от градушката онзи ден.Звъннах на човека,но като всеки дилър думите му бяха колата е перфектна по двигател и ходова част боята също има леки следи от градушката.http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11400348180779442&slink=6z1o3x това е колата ако може да дадете мнение или съвет какво да правя да ходя ли да я гледм да не ходя ли 

- efass89
- Автомобил: Mitsubishi Lancer
- Двигател: BWC
- Контакти:
Re: Мнение за VW Bora
Колега не ме разбирай по грешно, обаче мен лично не ми хареса колата от снимките, но все пак ти си решаваш 

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Какъв е моторът - 1.8Т или 2.3?
За тези пари си наясно, че няма да вземеш перфектна кола, нали?
Ако имаш оше едни 2000 лв. отгоре, скачай във филма след обстоен преглед.
За тези пари си наясно, че няма да вземеш перфектна кола, нали?
Ако имаш оше едни 2000 лв. отгоре, скачай във филма след обстоен преглед.
- MiTe
Колата е с 2.3 мотора иначе съм наясно че няма да е в кой знае колко добро състояние но офертата е примамлива и точно за това събирам мнения
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Най-големия минус на тази кола, е внос Австрия! Само заради това бих я пропуснал лично аз! Но ти си знаеш, ако ти харесва ходи я гледай! Само погледни шофьорския подкалник как е рязан и отдоло ръждата се е показала да си вземе въздух! Праговете са мазани на половина с асфалтово боди, общо взето ако ти хареса дай му 1999 лева и да си стискате ръцете! Мн. неща ще излезат по купето да знаеш!
- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
Поне на снимки ми харесва, като се има в предвид цената. Ако ти е наблизо няма да загубиш нищо да я погледнеш. Върви ли добре, и ако не е много опърпана на живо, аз бих я купил веднага. Аз си купих моето Толедо много евтино и израженията на хората, като им кажа колко евтино съм го взел си заслужават.
Да я регистрираш обаче заедно със застраховки, винетки и т.н. ще ти излезе около 600лв, и най-вероятно гумите ще стават само колкото да си я закараш до вкъщи.
П.П. Какво като е от Австрия, това не е 100% гаранция за ръжда. А и е рядкост да видиш 15-годишна кола без точица ръжда, дори и да е от централната част на Южна Италия.

Да я регистрираш обаче заедно със застраховки, винетки и т.н. ще ти излезе около 600лв, и най-вероятно гумите ще стават само колкото да си я закараш до вкъщи.
П.П. Какво като е от Австрия, това не е 100% гаранция за ръжда. А и е рядкост да видиш 15-годишна кола без точица ръжда, дори и да е от централната част на Южна Италия.
- MiTe
Ето за това става въпрос колега тези забележки аз не ги бях видял,а съм доста зает и честно казано не ми се отделя време да ходя да гледам кола която няма да си струва затова търся мнения
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Който не е имал кола от Австрия, той не знае какво е кърпене! По-добре от Италия, мотори се сменят лесно и забравяш! Казвам го от личен опит! Боли много да не можеш да си вдигнеш колата на крик! На под-а пропада и влиза в купето, направо ужас! Търси друга кола, ако питаш мен! Не пиша повече, и не мисля да налагам мнение! Но това не е твоята кола, ако не вярваш иди и се увери сам!
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Като цяло,червена и бяла кола винаги са били по-евтини на пазара втора употреба.Може би и заради това е била и по-ниската и цена.Отделно ако е и наистина австрийка и от долу е тръгнала ръждъ...
Най-добре иди я виж на живо и пробвай да се спазарите за максимално най-ниската цена,ако ти хареса изобщо де
Най-добре иди я виж на живо и пробвай да се спазарите за максимално най-ниската цена,ако ти хареса изобщо де

- MiTe
Благодаря ви колеги за мненията които ми помогнаха да взема решение може би идната седмица ще имам работа по столицата и може да мина да и хвърля едно око просто информативно но на този етап се отказвам от колата
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”