Golf 4 1.8T мнения
Golf 4 1.8T мнения
Здравейте, не съм много сигурен дали точно тук трябва да питам, но се извинявам ако е за другаде! :) Въпросчето ми е следното - Има ли някакви ''фабрични'' и не само проблеми с този тип двигател и дали е надежден? Мисля да си купувам такъв голф, но ми казаха, че съм щял да остана разочарован и от въпрос на ''вървеж'' не бих вървял както за 150 кончета, в това има ли нещо вярно или да се замислям към V6 ? :D Благодаря предварително ако някой откликне. :)
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 4 1.8T мнения
Tози мотор е шедьовър и легенда за здравина.
върви си като за 150 коня, все пак си тежи купето на голфа,но има възможности за развитие
върви си като за 150 коня, все пак си тежи купето на голфа,но има възможности за развитие
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Първо - има адски много изписано за тоя мотор в форума,ама адски много.Второ - аз лично по-здрав мотор не съм карал,търпи на жестоки извращения и доста засилване.Не е скъп за подръжка и единственото,което ми е направило впечатление за вродена болест са бoбините,но те си се водят консуматив и без това
Ако намериш читав грабай го.

Ако намериш читав грабай го.
Последна промяна от Fearless на Пон 07 юли 2014 20:05, променено общо 1 път.
Много се извинявам, бях погледнал, но не толкова обстойно из форума... просто нямах възможността. Благодаря за отзивите! :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
лично аз карам пассат от 5 год.само 2 бобини съм сменил и веднага ремап,почва с леката да върви
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Взимат се 4 бобини Хитачи и проблема е решен.
- nuri_3556
- Автомобил: Golf 3+golf 4
- Двигател: AEK 1995+AGU 250+
- Контакти:
Ако ще правиш силов тунинг(не чип) моето мнение е да бъде AGU(к03),ако си намислил само чип,генерация и кулер според мен AUM или AUQ и си 200+ коня.AUM се води пак 150 коня но е с к03с турбина както при AUQ,а AUQ се води 180 коня,6 степенна ск. кутия и с по големи сп. дискове.Разликата при AUM и AUQ са софтуера.Това знам аз 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”