Имам едно питане.Предстои ми покупка на Голф 4 1.9тди 110хп, след като уверих от форума, че са били със стабилни двигатели ( и ми се кара дизел

Благодаря, Поздрави!

да свали капака на двигателят и да погледне гарнитурата на главата, има една част от нея която стои откъм помпата , ако не е оргиналната гарнитура(каквато трябва да бъден а читава кола на 176к км) ще е без квадратни дупки и само една кръгла , ако е отваряна ще има1,2 или 3 дупки квадратни освен кръглата , според това кой ремонтен комплект е - с 1 е най-тънката гарнитура с 3 е най-дебелата. Това значи ,че главата е сваляна и е пилена и според това колко е пилена се слага различна по дебелина гарнитура , за да не се стигнат клапана с буталото.
1. При запален двигател има ли индикации, лампички по таблото, които светят, грешки, проблеми и т.н. (Лампата за водата и други)
2. ... като поработи 10-15минути да не са твърди маркучите на водата. Да не ги надува.
3. Докато работи колата, извади щеката за нивото на маслото при запален двигател, и да провериш дали духа от дупката за щеката. Трябва да не духа изобщо..
Ако може да се повозиш, обърни внимание на вървежа, съединителя да не буксува и окачването.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: MAPTO7007 и 34 госта