Дойде време да дам заслужена почивка на настоящия ми другар в гаража. Ориентирал съм се към Пасат 5.5. Но много питанки стоят пред мен.
Държа колата да е на бензин, ще се слага ГИ. След доста четене сметнах мотора да е 1.8Т. Добре ли съм се ориентирал?
Доколкото разбрах мотора е подходящ и за последващи интервенции за повишаване на мощността.
По принцип предпочитам да е автоматик. Надеждни ли са те и какъв разход мога да очаквам при смесено нормално шофиране.
Смятам да отделя около 5-6000лв за автомобила, колко още трябва да приготвя за първоначално обслужване и мога ли да намеря читав за тези пари?
От къде е по-добре да бъде внос колата, в случай че не си я вкарам сам от Германия?
На кое да обърна внимание специално за този модел при покупката?
Общо взето в момента се сещам за тези неща..засега...

Passat 5.5 1.8T - Въпроси и мнения
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat 5.5 1.8T - Въпроси и мнения
След седем години във форума да пуснеш нова тема с най-изтърканите въпроси за един от най-коментираните модели и най-коментираните двигатели ... талантът си е талант!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Общо взето, както е написал и колегата, все въпроси по които има десетки теми и са дискутирани на дълго и на широко.
Ако има въпроси, а които не е отговорено или се пораждат други такива, моля продължи някоя от съществуващите теми
3. Избягвайте дублирането на теми. Ползвайте ТЪРСАЧКАТА преди да пишете, или проверявайте в темата FAQ в Основен раздел.
Ако има въпроси, а които не е отговорено или се пораждат други такива, моля продължи някоя от съществуващите теми
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
А, извинявам се тогава!!! Няма да пиша нищо вече, че то всичко е изписано и изкоментирано.

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
В случая е точно така. Само да има кой да потърси и да чете. 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”