Харесал съм си една Jetta ot Дупница, какво бихте ме посъветвали. Притеснява ме най вече дали двигателя ще излезе читав.
http://www.cars.bg/c160128

Заслужава ли си този VW Jetta
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Заслужава ли си този VW Jetta
Само като видиш, че цената е била 8к евро, а сга е 11 бона, сметни колко време е стояла
Също така казанчето на антифриза як бъркоч, много почерняло за тези 106к км. Иначе е свежа. Колко е истинска само те знаят. Мн. добре знам, че сервизни книжки няма в дупница, лично съм обхождал всяка автокъща, преди 6 месеца! Отделно да ти кажа, тези снимки са минимум на 1 до 2 години. И ако отиваш да гледаш колата, не ходи с един чувал, надежди щото навръщане пак ще ги носиш! Късмет!

-
- Автомобил: VW Golf 5
- Двигател: 1.9 TDI 2007
Според мен колата е на минимум двойно повече километри (което не е проблем ако е поддържана като хората) Дразнят само ръчките за климатика ама ако всичко друго и е ОК аз бих го преглътнал.
Мене това с километрите ми е ясно, че е поне на 200 хил, то всичко е въртяно в България. Не отивам с надежди, отивам да я погледна и да видим за какво иде реч. Ако се навие чичката да я карам в читав сервиз може и да я взема...
- pepism
- Автомобил: VW Jetta MK5
- Двигател: 2.0 TDI BKD
Аз карам JETTA със същия двигател 2006. Купих я края на 2012, за сега съм доволен с изключение на един сменен съединител. Интересното на тази дето си харесал, че не е климатроник и е без големия въздуховод над CD-то. А и за километража не им вярвай, на моята пишеше 115000 обаче се изпусна продавача, че е на 200000. Ако е поддържана няма значение на колко хиляди е! Успех!
Имах Джета 2006 та година и миналата година я ударих със 180 и добре, че удара понесе задницата....може да се каже, че ми спаси живота, здрава ламарина. Продадох я блъсната и след много ровене, и гледане на излъскани пасати се спрях на тази. Мисля по VIN кода да я проверя дали е 2008, да не ме будалка...но мисля, че трябва да има климатроник, утре ще видя.
- pepism
Климатроника е с две врътки
. Двузонов е на този модел. А като този съм виждал само на американските.

- pepism
Колега, какво стана с Джетата?
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”