Мнения за покупка на този VW Passat

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
elica
Автомобил:
Двигател:

Мнения за покупка на този VW Passat

Мнениеот elica » Чет 28 авг 2014 11:15

Ще съм ви много благодарна, ако някой прегледа тази обява http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11409173020507500&slink=7cqmj8 и изрази мнение, понеже мерака е голям, но не разбрам особено от автомобили. Сега карам предния пасат и искам да го сменя с нов. Не ми се иска да е автоматик, но ще се прежаля.
Всяко мнение ще ми е от полза
Благодаря!

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнения за покупка на този VW Passat

Мнениеот DoH_KuXoT » Чет 28 авг 2014 12:09

по снимки едва ли някой може да каже нещо реално... кофти двигател с безбройни дефекти, има много писано, в комбинация със автоматик и незнайни километри като цяло е рискова покупка. Глава, дюзи, турбо, проблем в кутия могат да надхвърлят цената на закупуване... Иначе върви много приятно, хубава кола като цяло. Вътре е кочина, което за мен е показател за немърливост и недобра подръжка. Имал съм италиански пасат и на моменти съм се хващал за главата какви цигании му бяха сътворили жабарите, което не означава, че това не е запазен екземпляр разбира се. На живо оглед, диагностика от човек , който разбира какво да гледа за да прецени състояние на турбо, показания на дюзи и зацепване на ремъка, да усети автоматика как се държи и да се прецени това от снимката има ли нещо общо с реалното състояние.
капаро по снимка в никакъв случай :a045
цена нищо впечатляващо, дори висока...

Volkswangel
Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
Двигател: 2015

Мнениеот Volkswangel » Чет 28 авг 2014 12:56

Мой приятел си купи такава, точно с този мотор но с ръчка, чисто нова, от официалния дилър на VW.Ами той направо полудя с тая кола.То не бяха проблеми,то не беше чудо.До последно тубата с маслото му беше в багажника - гореше си масло кат за световно и то още като нова.Какво ли не направи, така и не можа да я рекламира.
Ако трябва да избирам, ще си взема пак В5 с AFN. Да ме извиняват колегите с шестицата ама ще я прескоча.Имаше една статия в АУТО БИЛД за шестицата и беше озаглавена " Вечния пациент "

gamble
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gamble » Пет 29 авг 2014 9:42

То хубу, че на тия от АутоБилд им се падна куца бройка та да има за какво ние в Бг да се захванем. Иначе как ще я оплюваме? Най-важното е да не е 170 к.с. и да не е BKP двигател. Конкретният Пасат на снимки ми се вижда спукан каране. Надписа Start Engine ми се вижда протъркан :eek Щом там се протъркало за другото не знам. А и DSG след 150 хил.км. си е риск. Но... всичко си зависи от това как я е поддържал предишният собственик.

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пет 29 авг 2014 22:10

Този Пасат е кола с много потенциални проблеми. Трябва да се купува много внимателно. Специално тази бройка изглежда мърлява и уморена по снимките. Също така е закупен в Италия максимум за 5000евро. Изводите си ги направи. :th_up

Потребителски аватар
DaDiablo
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот DaDiablo » Съб 30 авг 2014 10:28

Ако вярваш на написаното тук .. ще трябва да живееш с мисълта, че AFN е върха на технологията или че Голф 2 е най-великата кола, нищо че са набори на баба ми ..
Това което трябва да направиш е да погледнеш конкретната кола с човек, който знае какво да гледа. Не да четеш какво евентуално би могло да се случи ..

skromnia1970
Автомобил: PASSAT B 6 Variant
Двигател: BMR 11.2006 DSG

Мнениеот skromnia1970 » Пон 01 сеп 2014 15:17

:th_up

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”