Взех шофьорска книжка преди 2-ва месеца, и баща ми, реши да ми купи кола.
Колата беше тайна, ама мама се изпусна един ден, и аз почнах да разпитвам баща си и ето до къде стигнах.
Баща ми е говорил, с човек внасящ коли само от Италия, колата има сервизна книжка, даже ходихме да я видим, на мен ми хареса, вътре е с бял салон, има леки забележки по колата но това не е проблем, все пак ще ми е 1-ва кола, и така.
Имам запитване към вас. Колата има сервизна книжка, и е карана до последно 2007 година, има някакви бележки, и съмнителна история, ако можете да помогнете с превода на тези бележки ще съм много благодарна.
Прочела съм всички теми във форума за този двигател, само не ми стана ясно, как стоят нещата с обтегача на веригата, дали е електрически или механичен. Колата работи без никакви шумове, а приятеля на баща ми се кълне едва ли не, че колата е на реални километри, което на мен не ми се вярва.
Затова моля за помощ, защото не мога да се справя сама с превода, и на бележките. Ако можете да помогнете ще съм благодарня.
Също така и малко съвети за мотора, няма да са излишни.
До понеделник, трябва да съм решила дали искам колата, защото човека има намерение да я пуска за продан в автокъщата. А сега е в едно хале

Съжалявам, че поста ми стана дълъг, но ще съм благодарна ако помогнете на момиче пред дилема.

п.п Ще пусна една снимка на колата, когато я карахме при един приятел на баща ми, да я огледа. Има пункт за технически прегледи в София, и човека не можа да каже нищо.

Цената за която ми я продват е 2000Е, даже човека твърди, че е обслужена. Което ме съмнява. Нямах време да я карам на сервизи, защото съм на у-ще, а баща ми му има пълно доверие.