Пасат Б6 2.0(140)к или Волво v50.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат Б6 2.0(140)к или Волво v50.
Колкото повече се ровя из разни теми и форуми,толкова повече се чудя какво да избера.Затова реших да попитам и вас!!Със сигурност знам какъв съвет ще ми дадете....но все пак..Честно да си призная колкото се ровя тук из сайта ми се струва,че Пасата е по-проблемен като изпълнение от Волво v50.Макар Пасата да ми харесва повече....не знам!!!Затова искам да попитам..!!!Чувам,че 2006г били проблемни мотори,за 2007 не знам...Мисля да е 2008г производство ама за него нищо не знам а за по новите не ми влизат в бюджета..Та ще съм ви Благодарен ако някои би ми помогнал да реша към Пасат от коя година да се насоча..Искам да е B6 2.0 140 задължително дизел..Та 2007 или 2008 добри ли са като изпълнение?С какви дюзи са?(или зависи)Какъв е мотора???Далеч съм от мисълта,че щом си купиш кола втора ръка няма да имаш проблеми с нея...Но все пак е хубаво да са по малко..Предварително благодаря!!!
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Пасат Б6 2.0(140)к или Волво v50.
2008г е комън-рейл няма проблеми и дефекти мотора преди 2008г са помпа-дюза имат дефектни дюзи,цилиндрови глави и маслен привод
-
- Автомобил: PASSAT B 6 Variant
- Двигател: BMR 11.2006 DSG
Всичко е на късмет.Преди да си взема моя ,,Убавец,,бях сериозно се интересувал и заглеждал по волвото V 50.Дори го карах.Мога само да споделя,че няма нищо общо,като возия,динамика,вървеж.Може би и волвото да е било спънато нещо,но....Верно че сега аз карам 170 к.с.Пасат.
Бе взимай Пасата,утре ако решиш да се разделиш с него,по-бързо ще го продадеш,докато волвото си остава вечно твое.
късмет и успех.
Бе взимай Пасата,утре ако решиш да се разделиш с него,по-бързо ще го продадеш,докато волвото си остава вечно твое.
късмет и успех.
-
- Автомобил:
- Двигател:
На мен Пасата ми опада повече и си мисля,че до Нова година ще се сдобия с Пасат.Производство да е 2008г.Сега съм в момент на избиране,....и сега става най големият проблем...Коя да е???От къде да я закупя..От Бг или от Германия..В Германия повечето авто къщи се държат от Турци...Не знам дали мога да им се доверя напълно...Или най често както става...Харесваш някои кола,,,но се оказва,че вече са я купили...Ако някои може да даде насока...Ще съм радостен...
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Според мен няма място за сравнение между форд(волво) и фолксваген. Иначе има на пазара коли купени от магазини тук в бг с пълна история,което за мен е по добрия вариант. Погледни в порше не може да няма нещо, което да ти допадне.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”