Здр те
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здр те
Здр те на всички първо изкам да се извиня ако пиша не кадето трябва
изкам да попитам за мнение хора които имат vw лупо харесал сам си едно 14. бензин мисля че е 75 коня изкам да знам как се даржат на пътя скапи ли са за подражка какви са им + и - аз лично сам карал поло 1993 г доста старичко си беше с двигател 1.1 но варвеше добре но понеже адски мн харесвам марката изкам пак да подкарам такава колица но лупо благодаря предварително на всички...

Последна промяна от IvanMan на Вто 30 сеп 2014 16:21, променено общо 1 път.
Причина: Неграмотно! Грешен раздел! Заглавието не е според правилата!! Опитай отново.
Причина: Неграмотно! Грешен раздел! Заглавието не е според правилата!! Опитай отново.
- Milanov
- Автомобил: passat B6
- Двигател: TDI
- Контакти:
Re: Здр те
sportnia написа:Здр те на всички първо изкам да се извиня ако пиша не кадето трябваизкам да попитам за мнение хора които имат vw лупо харесал сам си едно 14. бензин мисля че е 75 коня изкам да знам как се даржат на пътя скапи ли са за подражка какви са им + и - аз лично сам карал поло 1993 г доста старичко си беше с двигател 1.1 но варвеше добре но понеже адски мн харесвам марката изкам пак да подкарам такава колица но лупо благодаря предварително на всички...
Здравей,
Предполагам че си млад човек, няколко приятелски съвета:
Поправи си заглавието;
Поправи си правописа;
Потърси с търсачката има теми.
Успех
P.S. Не съм Админ!
- xhetto
- Автомобил: BMW E46 330ci Convertible
- Двигател: M54B30
- Контакти:
Re: Здр те
Рядко пиша по теми ,но правописът в тази ме срази... 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”