БМВ 320Д да или не ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
БМВ 320Д да или не ?
Добър ден на всички, не знам дали темата е за тук, но ако не е моля да бъде преместена. Писах във форума на БМВ, но там трябва да чакам 1 месеца да ми се одобри темата и да се публикува. Мисля да купя 320д е46 6 ръчни скорости. 150 коня. Не мога да си позволя да поддържам 330д, затова ще е 320д + чип. Имам малко глупав въпрос. Но видях, че задната скорост, е есе едно 1ва на другите коли, без допълнителни маневри, лостове и глупости, вкарваш на 1-ва и това е задна. Колко време ще ми трябва да свикна да не включвам задна вместо 1-ва. Гледах и 1 клипче в нета, как човек без много зор си включва на задна, а иска първа. Какво мислите за колата и скоростите й. Моля само за запознати с колата хора. Поздрави на всички и благодаря за вниманието.
Re: БМВ 320Д да или не ?
Само да те питам как точно задна е 1 и как точно вместо първа ще включиш задна?Ти колко км си карал кола,колега?При БМВ положението на задна е ДО 1,по наляво.Не си мисли,че толкова лесно се бърка.Имал съм няколко БМВ-та и нито веднъж не успях да сгреша,даже и жена ми не успя да сгреши,а тя имаше завидните 500км след взимане на книжка.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
1-ва влиза с натиск към теб и тогава на пред.И то доста натиск
Не се бой,няма да я объркаш.Иначе 320 150 коня е по-добре от 136.
С един чип и става самолет

Не се бой,няма да я объркаш.Иначе 320 150 коня е по-добре от 136.
С един чип и става самолет

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Регистрира се тук само за да питаш супер тъп въпрос и то за бмв във VW форум.... Заради такива като теб се чака 1 месец да ти одобрят темата !
Добър избор на кола.
Но не си посочил по какви критерии трябва да отговаря автомобилът за теб.
Иначе рискуваш темата да се изкриви в ''БМВ срещу фолксваген'' и да не получиш адекватни мнения.
Но не си посочил по какви критерии трябва да отговаря автомобилът за теб.
Иначе рискуваш темата да се изкриви в ''БМВ срещу фолксваген'' и да не получиш адекватни мнения.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не искам да става vw вс бмв, просто преди да почна да гледам коли исках да разбера дали има смисъл. Благодаря за бързите отговори на всички.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Пич,никога не се качвай на кола.Как ще объркаш първа със задна?Тия в завода да не мислиш,че са пасли трева ,докато са я мислили тая кола?
Колата е хубава,градско харчи 8 и е много приятна за каране.
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Vidol Nikolov написа:Пич,никога не се качвай на кола.Как ще объркаш първа със задна?Тия в завода да не мислиш,че са пасли трева ,докато са я мислили тая кола?

Само зимата е по-специфично със задното предаване. Особено ако нямаш опит. И на дъжд също е на кантар.. ;) Другото е, че много цигани карат БМВ 

Изключително кекав автомобил зимата.За отрицателно време поднася.Много тясно шофьорско място.Ако си малко по висок и едър ще ти е некомфортно.Иначе наистина моторът 150к е добър и икономичен.
jordanpar написа:Слагайте по новички гуми момчета.И няма да поднася.
Чудя се как да ти го обясня,но май няма как - на БееНве каквито и гуми да му сложиш е шейна.Ако решиш да се запиташ,защо мисля така - от скромен опит с няколко,4бр.С нови и добри гуми,почти винаги съм си купувал нови,ме беше особено яд,че колата се вее като забратка зимата,а на летните им е.авах майката за един сезон.А специално за теб имам един цитат от БееНве фен:
"С тоя кИтук под капака и тва задно, става перфектния събирач на гъби по дефилето!
Да не говориме за тоо период от следващия месец до април ,че тогава седиме по спирките с ръце в джобовете ако има снеК.
A у беМтиве форума са мноо нервни през тоо сезон на годината, мисля че тогава ме баннаха всъщност... "
Благодаря за осведомяването.За зимата ще знам да заключа в гаража големия дизел и електричката ,че и двете са на задно с големи нютони 

Моля.Рекламираха и карти за градки транспорт - за 6м имаш най-голяма отстъпка,възползвай се.Само не мога да се сетя в този дух,в Калояново ли беше,тази година ли беше,някакви позатънали БееНве-та със и без големи нютони май беХа у калта.И ръкавички си вземи за зимата и шапка.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”